Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Jatkosta..

Kiitos kaikille osallistumisesta keskusteluun ja myös rakentavista kommenteista.  En kuitenkaan enään vastaa kommentteihin vaan annan liitolle työskentelyrauhan asian hoitamiseen. Näin saan myös itselleni mielenrauhan :D Kirjoitetut asiat on niin helppo tulkita eri tavalla kuin miten ne on tarkoitettu.

Blogi jatkuu taas entiseen malliin ja blogista voi seurata TLS:n treenailua ja kisoihin valmistautumista. Lähinnä blogi on nyt tarkoitettu vain tytöille ja heidän vanhemmilleen. Toki blogia saa lukea ja seurata jos kiinnostusta löytyy. Blogia päivitellään ihan normaaliin tapaan treenien jälkeen. Seuraavat treenit pidetään tiistaina. Käykää ihmeessä katsomassa aiempi päivitys kisakuvista. Osa kuvista on kyllä hieman epätarkkoja, koska käteni tärisivät valtavasti ohjelman aikana :D

Kiitokset

Aikaisempi päivitys kisatunnelmistamme on herättänyt myös hieman negatiivisiakin tuntemuksia. Halusin vain tuoda asian ilmi nyt niin se ei tule yllätyksenä. Ja olen todella valmis kyllä ottamaan negatiivisenkin palautteen vastaan. Ja pahoittelen kovasti jos pisteidenlasku uusitaan ja siitä koituu murhetta muille. Meille vain jäi niin paha mieli ettei asiaa voinut jättää sikseen.

Haluaisin myös kiittää kilpailujen järjestäjiä ja kaikkia työntekijöitä, koska saimme todella ystävällistä kohtelua kaikilta ja tunnelma oli loppua lukuunottamatta todella hyvä. Kisamatkaamme mahtui myös paljon hauskojakin hetkiä ja jäi todella hyviä muistoja itse kisatilanteesta ja joukkueen kanssa yhdessä vietetystä ajasta.

Kiitokset myös positiivisesta ja kannustavasta palautteesta:)

Kisakuvia