Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

lauantai 31. elokuuta 2013

Urheiluruudun 50-vuotisjuhlakiertue Porvoossa!

Otsikon mukaisesti Urheiluruutu vieraili tänään Porvoossa 50-vuotisjuhlakiertueensa johdosta ja torille oli kokoontunut paljon eri urheiluseuroja ja yleisöä. Myös FSC oli paikalla ja aika näyttävästi edustettiin lajiamme ja seuraamme ;) Saatiin paikalle 2 mattokaistaa ja varattiin alue ihan lavan vierestä...näkyvä paikka tottakai :D Klo 11-14 välisenä aikana ehdittiin tehdä paljon nostoja, akrobatiaa ja pitää hieman taukojakin. Oli myös mielenkiintoista nähdä muiden esityksiä. Ei varsinaisesti treenattu mitään ohjelmaa tätä varten, koska tila oli niin pieni ja tässä on nyt ollut niin paljon kaikenlaista ettei aikaa oikein jaksanut enää järjestää sellaiseen :D tehtiin kuitenkin sennujen ja junnujen kanssa yhteinen pyrtsi ja pitemmittä puheitta.. kuvia alhaalla..olkaa hyvät :)

Ainiin...katsokaa tänään ykköseltä Urheiluruutu klo. 20.45! Toivottavasti FSC vilahtaa jossakin välissä ja toivottavasti ohjelmassa näkyy muutakin kuin alkulämppämme :DD

Tilda kokeilee nostamista

Innokkaita kokeilemaan tuli muidenkin lajien parista

Takarit Roosa ja Julia nostamassa








Etsi Ida Ö


Janina kokeilee baskettia

Ida, Tiia ja Ia

Olisiko Pinjan flikki

Inkan voltti

Iina ja Mirja avustavat Idaa

Tiia, Ia, Robert Helenius (raskaan sarjan nyrkkeilijä), Iina ja Pinja

Yhteispyrtsi




Innokkaita kokeilemaan oli ihan jonoksi asti :D

Anila kokeilee nousemista

Saara ja Kaisa nostaa Iisaa

Osa Highlightista..Saara, Helmi ja Kaisa

Ia ja Tiia

Irvistyskuva :D

kiljumiskuva :D

perjantai 30. elokuuta 2013

ti+ke treenit

Eipä treeneistä sen kummempaa kuin, että ollaan treenattu ohjelmaa ja nyt on valmiina huuto+nostot+tanssi sekä toiset nostot ja pyrtsi ilman ihan loppua eli melkein koko ohjelma...sunnuntaina tehdään pyrtsi loppuun ja akro sitten sen jälkeen seuraavissa treeneissä. Sitten alkaakin koko ohjelman treenailu pätkissä ja yhteen  ja osioiden hiominen tip top kuntoon :)
 Raffen sai tiistaina Anila, koska Anila on treenannut oikein ahkerasti ja vaikka olikin elokuun vielä lomalla, niin on päässyt hienosti mukaan. Anila treenaa nyt flikkiä ja sekin menee kohta jo ilman apua.

Huomenna osa joukkueesta kokoontuu Lundin aukiolle urheiluruudun juhlakiertueen kuvauksiin klo. 10.30-14.00. Paikalla myös seuramme sennut sekä junnut ja muita urheilijoita. Varmasti hauska päivä taas luvassa ja FSC hyvin edustettuna :)



Anila ja Raffe


maanantai 26. elokuuta 2013

Yllärivieras :D

Sunnuntain treeneissä päästiin hieman etenemään ohjelmassa. Ensinnäkin teimme viimeisiin nostoihin hieman jatkoa ja kun saadaan ne vielä napsahtamaan kohdilleen niin todella hyvältä tulee näyttämään. Seuraavaksi mennään sitten nostoissa loppuun asti, jotta päästään kertaamaan mahd. pian loppupyrtsiä. Pidetään se muuten samana kuin kevätnäytöksessä, mutta tehdään siihen hieman jatkoa.
 Nostojen lisäksi kertasimme kaiken vanhan opitun ja teimme ohjelmaa alusta nostoihin ja tanssin loppuun eli oikeastaan puoleen väliin ja kaikki sujui erittäin hyvin. Siisteyttä tulee lisää joka treeneissä ja ensimmäiset nostotkin huudon jälkeen sujuu jo oikein mallikkaasti. Tavoitteena olisi nyt tällä viikolla saada vielä pyrtsi kasaan niin ollaan aikataulussa :) 
 Treenien loppuun teimme myös hieman akroa ja akron aikana salin nurkissa ilmeisesti pyöri hiiri :D Omasta mielestä hiiret on tosi suloisia, mutta osa tytöistä ei tykänneet vieraasta yhtä paljon :DD Hiiri ei enää pyöri salissa...näin ainakin kuulin, joten tiistaina voimme palata rauhallisin mielin :D

Lipunmyynti Syysmyrskyyn alkaa muuten ma 2.9 klo. 9.00 Lippupisteessä!!!! Kannattaa hankkia lippu ennakkoon, jotta pääsee varmasti hyvälle paikalle :)

Karla ja Raffe (Karla sai Raffen jo aiemmin, mutta unohdin taas kerran ottaa kuvan :D)

torstai 22. elokuuta 2013

Jo innolla sunnuntain treenejä odottaen..

No nyt on taas ihana kirjoittaa blogia kun saa ylistää omaa joukkuettaan :)) Meillä  oli tiistaina ja keskiviikkona normiin tapaan treenit ja kertailtiin molempina  päivinä vanhaa opittua. Keskiviikon treenit sujui jopa niinkin hyvin, että kerkesimme tehdä huutoa, tanssia ja uusia nostoja ja aikaa jäi akrollekin....tämän lisäksi kaikki vieläpä onnistuivat kaikessa :D Akrossakin oli onnistumisia, koska Nette vetäisi arabivoltin yksin! Flikitkin meni uskomattoman hyvin! Muutama siltakaatokin on jo niin lähellä onnistua ilman apua, että jäi aivan mieletön fiilis koko päivästä!
 Tiistaina jaettiin muuten Raffe ja uuden kodin Raffe sai Karlan luota. Karla keskittyy siihen mitä tehdään. Akrossa treenataan nyt flikkiä ja arabiflikkiä, jotka oikeastaan meneekin jo yksin, mutta kaipaa pientä hiomista. Karlan tapoihin kuuluu myös auttaa muita ja Karla osaakin ottaa toiset huomioon loistavasti. Kaikki voivat luottaa Karlaan :) Kuvan Karlasta ja Raffesta saatte seuraavassa postauksessa, koska unohdin ottaa kuvan :D

Muistakaa tytöt tänään ilmoittaa minulle t-paita ja dvd tilaukset sekä erikoisruokavaliot! Haluan ne nyt yhdellä  kertaa niin saan kaikki tarvittavat tiedot siirretyä eteenpäin ajoissa. Tämän päivän jälkeen en ota enää vastaan tilauksia!

Urheiluruudun juhlakiertueelle ehtii vielä ilmoittautua ensi maanantaihin asti!



maanantai 19. elokuuta 2013

Infopäivitys!

Päivitystä hieman eli pidetään sittenkin treenit 1.9 (lue poikkeuksista)!!!!

Syksyn treeniaikoja eli SYYSKUUN alusta lähtee voimaan!!
TLS-treenit 1.9 - 31.12.2013

Ma  klo 18.30-20.30 Kokonhalli.
Ke  klo  18.00-20.00 Kvarnbackensskola, Myllymäenkatu 18.
Su  klo 16.00-18.00 Kokonhalli.

La 14.9 klo 14.00-18.00 Kokonhalli Päiväleiri.
La 12.10 SYYSKISAT/Vantaa.
La 16.11 SUPER CHEER-KISAT/Vantaa.

Poikkeukset:
Su 1.9 klo. 16-18 Pääskytien koulu, Pääskytie 1
Su 8.9 klo 14.00-16.00 Kvarnbackensskola.
Ke 16.10  Syyslomaviikko, ei treenejä, mahdollisesti joukkueilta
Ke 23.10 klo 18.00-20.00 Gammelbackaskola, Opintie 1.
Ma 23.12 ei treenejä.
Ke 25.12 ei treenejä.

Molempien kisojen jälkeiset sunnuntait, treenit peruttu
Eli 13.10 ja 17.11.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Yle Urheilun urheilu-uutisohjelma Urheiluruutu juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan.
Juhlavuoden kunniaksi Urheiluruutu on ollut kevään tienpäällä ja kurvaa syksyllä Porvooseen!

Juhlakiertueen Porvoon tapahtuma järjestetään lauantaina 31.8. klo 11-14 Lundin aukiolla

 Juhlakiertueen juontajina nähdään tuttuja Yle Urheilun kasvoja. Porvoossa juontajina toimivat Maija Kautto ja Jere Nurminen.
 
Paikallisia huippu-urheilijoita mukana menossa
Urheiluruudun tekijöiden lisäksi kiertueella nähdään maakuntien ja kaupunkien huippu-urheilijoita. Urheilijoita haastatellaan tilaisuudessa ja lisäksi he ovat myös fanien tavattavissa. 

Selostuskaraoke
Ne, joiden mielestä urheilulähetysten tekeminen ja erityisesti selostaminen on helppoa, voivat testata omia taitojaan paikan päälle rakennettavassa selostuskaraokessa. Selostuskaraoke tehdään Tartu mikkiin –ohjelman hengessä eli omaa ja kaverin selostusta voi käydä myöhemmin katsomassa Yle Urheilun nettisivuilta.
Lisätietoa Yle Urheilun 50-vuotisjuhlakiertueesta täältä
Tule mukaan!

FSC on siellä myös!!! Omat tytöt huomio!! Ilmoittauduttava mukaan viim. ma 26.8!! Tarkemman infon laitan sitten mukaan ilmoittautuneille :)) Tätä varten ei pidetä ylimääräisiä treenejä.

Kuva ei liity mitenkään asiaan, mutta lauantaina oli siis kaikille avoimet yhteistreenit ja kuvassa treenien lopuksi rakennettu pyrtsi!

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Jump In!

TLS esiintyi tänään Jump In nimisessä koko perheen liikuntatapahtumassa. Esitys meni todella hienosti ja olen taas kerran erittäin ylpeä joukkueesta :)) Heti olikin tullut kyselyjä seurasta ja joukkueista...harmi vaan että meillä tosiaan on minien joukkueet jo täynnä :/ Jonoon pääsee kyllä :)
 Lainattiin esitykseen hieman junnujen Kaisaa, koska meidän omia takareita pääsi paikalle vain yksi :D Tiiakin pääsi tekemään takarin paikkaa, että saatiin kasaan kolme nostoryhmää. Esitystä treenattiin pe ja la yhteensä 4 tuntia ja taas saatiin kasaan ohjelma joka kesti sellaiset 1,5 minuuttia ja sisälsi huudon, akroa, nostoja ja tanssia. Hienoa työtä tytöt! Alla pieni pätkä ohjelmasta..










Iida, Amelia, Ida, Leijona, Iina, Iisa, Netta ja Helmi

Jasmin ja Karla rakentelemassa




Tilda sai tällä kertaa spiritstickin ilmeistä ja itsevarmasta esiintymisestä.

perjantai 16. elokuuta 2013