Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Tolkkisten VPK:n 115-vuotisjuhla!

VPK:lla varmaan menee todella hyvin, kun heillä on vuosittain varaa järjestää tällaisia hienoja juhlia :)) Paikalla oli pomppulinnaa, benji-keinua ja vaikka mitä :D Ja tietenkin loistelias TLS ja meidän sennuistakin pieni taitava porukka. Sennut esiteltiin myös meidän nimellä :DD Pari vastoinkäymistä sattui matkalle (niin meille aina käy :D) ennen kuin päästiin esiintymään. Kolme tytöistä oli unohtaneet kengät ja esiintymistila oli rajattu aivan liian pieneksi. Kaikille saatiin lopulta kengät ja kannettiin kolme penkkiriviä sivuun..tehtiin myös akroon yksi viime hetken muutos niin, että arabiflikkivoltit menivät kulmasta kulmaan, ettei yleisö olisi saanut syliinsä kahta tyttöä :D Esiintymistila oli siltikin todella pieni, mutta tytöt saivat ohjelman toimimaan hienosti ja olen todella ylpeä, kun he oppivat koko ohjelman kaksissa treeneissä  ja vieläpä kovalla lattialla.
 Esityksen jälkeen sai lähteä kotiin jos oli kiirus ja loput jäivät vielä testailemaan paikalle tuotuja keinuja sun muita :D Oli kyllä todella hauskaa :DD Alla hieman kuvia.. Itse esityksestä ei ole kuvia vaan video, mutta en laita koko videota tänne, koska siinä on joitain meidän kisaohjelmankin juttuja..




Netta ja Helmi




Minä ja Ia

Ia ja Inka

Inka

Inka taas :D

Helmi


Helmi

Ia ja Inka paloautossa


Ia, Inka, Netta, Helmi ja Ida

Hurja liuku

Tilda

4 kommenttia:

  1. Hienolta esitykseltä näyttää ! :) Onko 12 ( melkein 13) - vuotiaalla mahdolliisuus aloittaa cheerleading? Vai onko silloin liian vanha?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Kyllä on mahdollista ja hyvin pääsee vielä mukaan. Jos asustelet Porvoon suunnalla niin käy ihmeessä tutustumassa meidän nettisivuihin funshinecheer.com Sieltä pitäs löytyä kaikki info ja yhteystiedot minne ilmoittautua. Jos ei ole ihan varma mihin joukkueeseen niin laita vain sähköpostiin ikä ja hieman harrastustaustaa niin sopiva varmasti löytyy. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi, mutta tanssi ja voimistelutaustasta mm. on hyötyä :) Jos asustelet jossain muualla niin scl.fi sivuilta löytyy kaikki Suomen seurat :) Tervetuloa vain! :))

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Sitten ei muuta kuin mukaan vaan. Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen funshine.posti@gmail.com :) Meillä alkaakin nyt elokuussa kaikilla joukkueilla taas treenit niin ehdit mainiosti.

      Poista