Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Sunnuntain treenit

Sunnuntaina oltiin taas Kokonhallilla eli päästiin matolle :)) Lämpäksi oli akrolämppää ja treenien loppuunkin akroiltiin vielä lisää. Tavoitteena oli saada nostosarja treenattua loppuun asti ja päästiin tavoitteeseen..vaikka siistimistä riittääkin vielä. Onneksi kisat on vasta syksyllä :D Kertailtiin myös oikein kyllästymiseen asti huudon loppupaikkoja ja tanssin kuvioita. Tätä sen takia, koska ensi treeneissä keskiviikkona alamme treenaamaan kisatanssia.  Nostoryhmiin teen kyllä vielä muutoksia kunhan saisin kaikki samaan aikaan treeneihin niin olisi helpompi kokeilla eri kokoonpanoja.

Huomenna meillä on treenit peruttu, koska on joukkueilta!! JEE!! Joukkueilta on taas Kevätkummun nuorisotalolla ja leivotaan ainakin pizzaa yhdessä ja katsotaan mitä muuta keksitään :D

MayMadness ja Suomi-Ruotsi kisojen liput tuli tänään myyntiin ja olikin oikein säätö saada varattua kaikille liput. Tai siis kaikille, jotka ilmoittivat lähtevänsä fanibussilla kisoihin kannustamaan seuramme junnuja ja b-minejä. Meiltä lähteekin nyt melkein koko joukkue :D ja muutama Suomi-Ruotsiinkin minut mukaan lukien.

Minipäiville odottelen vielä ilmoittautumisia, mutta siihen olikin vielä aikaa ilmoittautua :)

Koko ilta onkin tänään mennyt seuran ja joukkueen asioita hoitaessa ja taas on miljoona asiaa päällekkäin :D Mutta eiköhän tämä tästä taas jossain vaiheessa helpota..

Uudet kisapuvut on muuten sääntöjenmukaiset :)) Hienoa, koska ne on ylihienot!!


4 kommenttia:

  1. Miks ei ollu kuvii ?:(( Mut tätä blogii on kiva lukee !(::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En muistanut ottaa kuvia treeneissä :D

      Poista
  2. Onks niissäki säännöt? Millaset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puvuissa? Joo on...tai mineillä pitää olla vatsa peitetty eli ei lyhyttä yläosaa ja sitten pukujen tulee olla yleisen hyvän maun mukaiset ja sponsoreiden logoja saa kai olla vain kaksi...jos oikein muistan

      Poista