Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

mattomattomatto

Eilen saattoi TLK:ssa nähdä TLS tyttöjä treenailemassa. Akroiltiin ja tehtiin vähän nostojakin. Sellaset 4 tuntia hurahti ihan kevyesti ja oli erittäin tehokasta aikaa. Flikit parantui huimasti sekä paikaltaan voltit. Laitan myöhemmin videoita.

Tänään taas treenailtiin ensimmäistä kertaa cheermatolla Porvoossa. Tehtiin paljon akroa ja hieman joulunäytös ohjelmaa. Stuntit meni hienosti ja opittiin vähän uuttakin ;) Pikavenyttelyn piti Jasmin ja Janina. Matolla oli ihanaa treenata. Tuntui heti aivan erilaiselta. Nyt me ollaan ihan tosissaan! Nyt ei meitä pysäytä enää mikään! Harmi vain ettemme ehdi treenata matolla ennen joulunäytöstä kuin vasta pari tuntia ennen näytöstä :D Tässä välissä kun on SM kisat sun muuta. Joukkueiltakin pitäisi nyt tosissaan järjestää, mutta vielä ei ole ehtinyt pysähtyä niitä pohtimaan. Vaikka kisat on ohi niin edelleen riittää kauheasti tekemistä.

Olen muuten kuullut villiä huhua, että minit saisivat tehdä kerävoltteja ensi vuonna... Toivotaan, että tämä on totta, koska volttejahan meiltä jo löytyykin :))

Ainiin... Spiritstickin sai Emma. Emma on kyllä saanut sen aiemminkin. Emman spiritti kisoissa oli aivan mieletöntä ja asenne mahtava. Kaikki tytöt kyllä olivat upeita ja tekivät mahtavia ilmeitä ja ottivat yleisön mukaan hienosti kilpailuissa.



meidän matto!!

Emma sai spiritstickin upeasta asenteestaan kilpailuissa

2 kommenttia:

  1. Kiva nähä et pienimmissäki seurois on hyvii jooukkueita! :) Nää minit on tosi hyvii! Onko teillä siis pailkantee volttejaki :o tsemppiä harjotteluu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)) Kerron tytöille terveiset. On meillä tällä hetkellä ainakin 2. Pientä hiomista vaille enää :) Ja potentiaalisia voltteja myös lisää :D

    VastaaPoista