Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 6. marraskuuta 2012

Parasta

Pidettiin joukkueilta jo sunnuntaina, mutta en voinut kirjoittaa blogia, koska unohdin kamerani bussiin ja ilman kuvia ei päivitykset ole niin kivoja :D Onneksi sain kamerani takaisin tänään.
 Eli siis joukkueilta pidettiin Albert Edelfeltin koulun pienluokkien tiloissa. Ensin ohjelmassa oli tanssitunti. Tyttöjen tanssiessa laitoin siskoni kanssa keittiötä kuntoon valmistamaani yllätystä varten. Tytöillä näytti olevan todella hauskaa tanssiessa ja Kadi oli todella hyvä tanssinopettaja. Lopuksi tytöt näyttivät Kadille joitakin nostoja kiitokseksi. Tanssitunnin jälkeen siirryttiin siis keittiöön ja huone oli koristeltu ilmapalloilla ja serpentiinillä, koska oli tarkoitus juhlia edellisten kisojen oikeata sijoitustamme kun se silloin aiemmin jäi kokonaan juhlimatta. Yllätykseksi olin leiponut tytöille kakun (noh..äiti auttoi siinä :D). Herkuteltiin hetki ja sen jälkeen sai uida ja saunoa jos halusi tai jäädä kirjoittamaan fanipostia Cheekille. Onhan artistin Jippikayjei biisi tsempannut meitä kovasti :D Loppuillasta alkoi kunnon hauskanpito. Innostuin jopa itse seilaamaan pitkin käytäviä kaiken maailman kummallisilla vekottimilla :D Kuvat kertoo ehkä enemmän. Ennen kotiinlähtöä jaoin tytöille vielä yllätyspussit, joissa oli karkkia ja rusetit. Oli taas aivan mielettömän ihanaa viettää iltaa joukkueen kanssa. TLS tytöt ovat aivan mahtavia! Ja kiitokset vielä kerran Emman äidille, joka mahdollisti tämän kaiken.

Sitten tämän päivän treeneistä. Eli lämpättiin eläinviestillä. Tehtiin alkuun kaikki ihan perusjutut kuten venyttely ja hypyt. Inka ja Tilda taisivat pitää venyttelyn jos en nyt ihan väärin muista. Treenattiin vähän stuntteja ja erityisesti jouskareita. Kerrattiin myös pyrtsiä ja lopuksi tehtiin ohjelmaa musiikkiin osittain markkeeraten. Treenien loppuun pidettiin lihaskuntopiiri, koska joku taisi jossain treeneissä toivoa enemmän lihaskuntoa. Sitä ei ollakkaan nyt pahemmin tehty, kun on keskitytty niin kovasti ohjelman tekoon. Ehdittiin treeneissä toki leikkiäkin mm. vanhainkotia. Huomenna on pitkästä aikaa teematreenit ja teemana on savanni/viidakko. Nyt kannattaa varautua pahimpaan. Jopa Jumanji kalpenee TLS:n rinnalla huomenna!

Eräs sennusitamme bongasi Uusimaa lehdestä..eli siis paikallinen sanomalehti. Juttu oli PU:n 90-vuotis juhlasta, jossa FSC:ltä esiintyi sennut, a-minit ja b-minit
ylläripussukat

tanssitunti



minä ja kakku





altaalla nähtiin heittoja sun muuta hauskaa..välillä oli ihan tungosta :D



minä ja siskoni :D











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti