Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Guess who's back?

Eilen oli mahtava kisapäivä! Kaikki sujui suht vaivattomasti ja koko päivän oli todella hyvä mieli. Lähdettiin kisoihin aikaisin aamulla bussilla. Matka Porvoosta Vantaalle taittui nopeasti n. puolessa tunnissa. Rekisteröinnin jälkeen vaihdettiin kisapuvut päälle ja kreppailtiin tyttöjen hiuksia. Jo kenraalissa onnistui kaikki, mutta Netan flikki päätettiin jättää pois varsinaisesta kilpailusuorituksesta. Parempi olla ottamatta riskejä, kun tyttöä varmasti muutenkin vähän jännitti aiemmin vääntyneen nilkan takia. Arabiflikin Netta kuitenkin teki ja todella hienosti! :) Kenraalin jälkeen jatkettiin hiusten ja meikkien laittoa. Onneksi siskoni Miira oli taas apunamme ja tietenkin muut seuramme jäsenet. Kiitos kaikille ja etenkin junnuille, jotka toimivat erinomaisesti spottereina. Tuntuu kuin koko päivä olisi kulunut todella nopeasti. TLS suoriutui itse kilpailutilanteesta erinomaisesti. paremmin ei olisi voinut mennä. Myös junnuilla ja sennuilla meni hienosti paria epäonnistunutta nostoa lukuunottamatta. Energia oli kaikilla ihan mieletön ja huikeat kannustusjoukot :D Tunnelma oli niin korkealla! Mineillä tuntui olevan tosi kova taso tai ainakin sen perusteella mitä kerkesin katsoa. Mielettömiä ohjelmia!
 Veikkailtiin ennen palkintojenjakoa mahdollisia sijoituksia ja aateltiin jos vaikka 10 parhaan joukossa oltaisiin niin olisi aivan huippua. Sija 6 tuli niin suurena ja mahtavana yllätyksenä, että monet purskahtivat itkuun. Tällä kertaa onnenkyyneleet peitti kasvot :) Joukkuekuvien jälkeen mentiin siivoamaan pukkaria ja ajeltiin takaisin Porvooseen bussilla. Tässä vaiheessa oltiin jo aika poikki, mutta tiistain treeneissä riittää varmasti todella paljon energiaa. Aletaankin samantien treenaamaan joulunäytöstä varten ja minulla on jo aikamoisia suunnitelmia :D Varmaan käytetään siinä aika pitkälti kisaohjelman juttuja, mutta jotain uuttakin olisi tarkoitus.

Olikohan tässä nyt kaikki.. noh..huomenna laitan kuvia, kun saan kamerani piuhan, joka jäi Porvooseen :D

Paljon onnea vielä kaikille kisanneille sijoituksista!

Alla pari kuvaa ja video kisasuorituksesta. Kiitos junnut ja sennut uskomattomasta kannustuksesta! Hyvin kuuluu videolla :D Ja kiitos Inka kun kuvasit :))


minien sijoitukset ja pisteet

FSC tyttöjä Photo cornerissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti