Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

lauantai 3. marraskuuta 2012

Me saadaan matto!!

Tänään oli mahtava päivä! Ensinnäkin TLS esiintyi täydellisesti PU:n 90-vuotis juhlassa ja kaikki nostot onnistui. Yleisöä oli aika paljon ja koska esiintyviä joukkueita oli siis kolme niin jos ei yleisö ihan uskaltanut heittäytyä niin ainakin joukkueet kannustivat toisiaan. Muillakin meni esitykset hienosti ja lopussa kuulimme vielä päivän parhaan uutisen...oikeastaan melkeinpä koko vuoden parhaan uutisen (heti TLS:n oikean sijoituksen jälkeen :D)...saamme meinaan maton nyt! Ihan kokonaisen cheermaton tai turvamaton tai kisamaton..miksi sitä nyt haluaakaan kutsua. Matto on jo tilattu ja toivotaan, että saapuu pian. Uutisen kuultuaan kaikki alkoivat kiljua tai itkeä onnesta :D Lisäksi meille tarjottiin vielä kakkuakin..aivan ihana päivä! Kiitokset vielä Porvoon urheilijat ry:lle ja Porvoon kaupungille..en ole ihan varma mikä taho maton meille hankki, mutta ainakin Per Högströmille kuuluu myös kiitos tästä.

Oli meillä vielä treenitkin myöhemmin. Kaikki alkoivat jo olla aika poikki siinä vaiheessa ja se näkyi treeneissä. Saatiin kuitenkin treenattua akroa, akrokohtaa ja stuntteja. Tilda teki flikin yksin, joten sekin on nyt sitten varmasti kisaohjelmassa. Todella hienoa! Treenien loppuun kerettiin venytellä ja oltiin kahta eri leikkiä. Toinen leikki jäi vähän päälle ja laulettiin TLS laulumme mummoäänillä :D Spiritstickin esiintymisestä ansaitsi tällä kertaa Emma. Palkinnon saa aina eniten spiritillä ja asenteella esiintynyt tyttö.

Nyt sitten vain huomista odottelemaan. Huomenna on hauska päivä myös, koska on pitkästä aikaa joukkueilta ja ohjelmassa on kaikenlaista kivaa :)


akron lämppäystä ennen esitystä

kynnet kunossa






pyörii


valkkuja...minä eli TLS:n valkku oikeassa reunassa

tytöt kuuli matosta

onnenkyyneleet

Paras tiimi ikinä! <3 harmi ettei kaikki päässeet tänään :/

kakkutarjoilu


sain poikaystävältä pinkin nyrkkeilyhanskan treenikassiin..se muistuttaa nyt kaikista voitetuista kamppailuista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti