Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 8. marraskuuta 2012

Welcome to the jungle!

TLS piti keskiviikkona viidakko/savanni teematreenit. Treeneihin oli pukeuduttava teeman mukaisesti ja paras asu palkittiin. Palkinnon sai Helmi norsupuvullaan. Palkinnoksi Helmi sai rusettipinnit.
Treenit alkoi banaanihipalla. Tarkoitus oli keskittyä huutoon ja hioa stuntteja ja äänenkäyttöä. Huuto meni todella hienosti. Siltakaadot, kierrenostot, kurkkaukset, avet ja pyrtsit...kaikki onnistui! Ehdittiin tehdä ohjelmaa myös musiikkiin osittain markkeeraten ja hyvältä näytti. Lopussa vielä akroiltiin hetki, leikittiin papukaijaviestiä ja äänestettiin se paras asu.
Pikku G:n sai Netta jo muistaakseni toista kertaa. Netta on ollut kaikissa treeneissä kuluneella viikolla ja aina todella iloisella tuulella ja hyvällä asenteella. Lisäksi Netta teki arabiflikkiflikkiflikin keskiviikon treeneissä. Katsotaan mitä tyttö pystyy tekemään kisoissa ;) Myös Inka teki todella upean arabiflikkiflikkiflikin ja Tilda pääsi harjoittelemaan jo arabiflikkiä pysähdyksellä. Flikin harjoittelijoita meillä on jo useampi ja osa tytöistä treenaa jo suoraa volttia. Harmi ettei minit saa tehdä kisoissa voltteja.
Kisoihin on nyt muuten enää reilu viikko. On aika jännää nähdä millainen vastaanotto tulee olemaan :D Minkäänlaista tavoitetta emme ole miettineet tyttöjen kanssa. Vaikea arvailla kun mini joukkueita on kisoissa niin monta. Taso on varmasti todella kova. TLS on ainakin erittäin taitava joukkue ja ohjelmaa on vaikeutettu edellisestä. Ainoa asia mikä nyt jännittää on kielletyt liikkeet :D Sävalta ei oikeastaan voi tarkistaa kaikkea, koska he eivät tarkista kokonaisuuksia. Kaikki pitäisi erikseen kysyä..jokainen liike :D Yksi asia on nyt ainakin selvä. Valmentajat ja varajäsenet eivät saa huutaa huudon mukana. Mikä on aika jännää, koska olen kyllä monen nähnyt huutavan ja jopa antavan ohjeita ilman minkäänlaisia seurauksia. Eipä sillä minulle ole sen kummempaa merkitystä, mutta olisi kiva itsekin auttaa omaa joukkuetta...enpä silti taida uskaltaa ottaa riskiä.




Inkan äiti on taitava. Mieletön kasvomaalaus!



Janina toimi kuvaajana :D


Helmi norsuasussansa..Helmi voitti asukilpailun


Netta ja Pikku G

1 kommentti:

  1. Pieni virhe oli sattunut. Eli Netta sai siis Pikku G:n eikä spiritstickiä. Nyt korjattu moinen :D

    VastaaPoista