Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 1. marraskuuta 2012

Jännittää!

Nyt jännittää...ei kisat vaan lauantain esitys :D TLS esiintyy siis Porvoon urheilijat ry:n 90-vuotis juhlassa. 4 tyttöä ei pääse paikalle ja heistä 3 olisi kisajoukkueessa. Varajäsenet ovat opetelleet uusia paikkoja lyhyessä ajassa ja kaikki nostot ei ihan vielä suju niin kuin pitäisi. Päätin leikata musiikkia hieman ja jätämme lauantaina loppuosan pyrtsistä tekemättä. Jos se hieman helpottaisi tyttöjä.

Keskiviikon treenit tuntui aika rankoilta jopa henkisesti. Stressi leijui salissa ja veti jopa minut sanattomaksi. Aloitettiin treenit lämppätanssilla Cheekin tahtiin. Emma taisi pitää venytykset ja avorivistössä tehtiin kisahypyt pikaisesti.
 Stuntteja treeneissä tehtiin PALJON. Ensin ne menikin todella hienosti, mutta kun edettiin uusimpiin osiin oli tilanne vähän heikompi :D Kyllä siellä onnistumisiakin nähtiin, mutta voimien hiipuessa hiipui myös nostot. kevennettiin tunnelmaa treenien lopuksi leikkimällä kierrokset jäätelöannosta ja rikkinäistä puhelinta.

Nyt sitten jännitetaan lauantaita, mutta meni miten meni niin TLS on silti elämäni paras joukkue! Olenhan kuitenkin kiertänyt jo ainakin 4 seuraa ja monta joukkuetta läpi :D Lauantaina vedetään täysiä ja sunnuntaina pääsee koko joukkue sitten rentoutumaan joukkueillassa, jossa siis ohjelmassa tanssitunti, herkkuja, yllätyksiä, saunomista ja uimista. Tulee taas hauska päivä enkä millään malttaisi odottaa :D




Sunnuntaikivaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti