Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

maanantai 14. tammikuuta 2013

Uusi TLS!

Eilen pidettiin siis karsinnat meidän joukkueeseen ja karsintoihin osallistui 16 uutta tyttöä. Meillä on aika pieni seura, joten tuo oli jo enemmän kuin mitä odotin :D
 Karsinnat sujui hienosti ja kaikki osallistuneet olivat erittäin taitavia. Nostot, hypyt ja akro näytti hienolta ja kasaan saatiin taas 26 tytön loistava FSC:n minien edustusjoukkue.

Vuoden 2013 joukkue:
Iisa
Helmi
Netta
Anna
Ida
Tilda
Janina
Iina
Pinja
Alexandra
Nette
Julia H
Julia M
Liina
Jasmin
Tiia
Anni
Inka
Karla
Amelia
Iida
Anila
Claudia
Sonja
Mirja
Ia


Huomenna treenataan ensimmäistä kertaa uudella joukkueella. En malta odottaa!
Vuoden 2013 tsemppari on Pikku Raffe

6 kommenttia:

  1. Vautsi mikä määrä uusia minejä (: ! Meiän seuralla tuntuu olevan tunkua vaan junnujoukkueisiin, kun minien edustusjoukkueeseen saatiin just ja just 20 tyttöä... !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kolme minijoukkuetta ja jotenkin tää laji vetää Porvoossa juuri mini-ikäisiä puoleensa. Nyt saatiin kyllä ensimmäistä kertaa meidän ainoa junnutiimikin täyteen (yli 30 tyttöä). Varmaan pakko perustaa kohta toinenkin junnujoukkue :) on vaan valkuista pulaa. Mäkin valmennan yksin tätä minien edustusta, mutta tykkään kyllä toimia yksin.

      Poista
    2. Meilläkin valkuista pulaa, itse vedän yksin b-junnuja, mineissä meitä on onneksi kaksi (: Tsemppiä paljon uudelle kaudelle !!

      Poista
  2. oi raffe mikä nimi :D kirahviteema siis jatkuu :) ? voi mäkin tahtoihin jonku söpön otuksen meiän cheer puhin kaveriks. ja oon ylpeä meidän kasvateista jotka nyt teille siirty! Tsemppiä tls 2013! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo..kirahviteema jatkuu :D ja saatiin kyllä paljon taitavia uusia jäseniä ja tsemppiä kans teille! Tullaan taas Meikkuihin kannustaa :)

      Poista