Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Karate kids ;)

Tänään oli aika vallattomat treenit. Pitää varmaan taas puuttua ylimääräiseen hälinään jotenkin....mutta ainakin oli hauskaa ja saimme myös jotakin aikaiseksi. Lämpättiin reppuselkähipalla. Hipan jälkeen tehtiin hieman lihaskuntoa mm. laulettiin lankkuasennossa elefanttimarssia :D Pikaisen venyttelyn ja parivenytysten jälkeen tehtiin hyppyjä ja pysyttiin tänään vielä fronteissa ja toukkareissa. Teimme myös stretsejä ja vaakoja laskuihin.
Nostoina oli aveja, kurkkauksia, libbejä, puolkierrelibbejä, pyöriviä skorppareita ja meidän uusi salainen nosto ;D Melkoinen lista.. Tytöt oli todella ahkeria! Nostot sujui mahtavasti.
Nostojen jälkeen ehdittiin tehdä vähän akrobatiaa...lähinnä yritin kerätä tarroja tyttöjen akrolistaan. Voin listasta sitten seurata kuka osaa mitäkin ja se helpottaa kisaohjelman suunnittelussa. Ja onhan se kivaa saada tarroja palkinnoksi uudesta osaamisesta. Toivon sen hieman tsemppaavan. Yritetään yhdessä saada koko lista täyteen ja kimaltamaan :) Akron jälkeen leikittiin vielä erästä tutustumisleikkiä ja hauskaa näytti olevan :D
Seuraavan kerran treenataan taas sunnuntaina ja matolla! JEE! Tehdään paljon akroa ja jatketaan salaisten nostojen treenaamista :D

Täytyy kertoa yksi juttu vielä... Aina kun joukkueen kokoonpano vaihtuu, on sellainen pieni APUA olo, että miten sen uuden joukkueen saa taas toimimaan yhtä hyvin kuin vanhan. Miten siihen saa sen saman meiningin ja ryhmähengen. ..................Nyt mua ei pelota enään ollenkaan. Treeneihin on todella kiva tulla. Odotan jo seuraavia. Meillä on oikeasti hauskaa treeneissä vaikka välillä täytyykin olla hieman tiukka ettei mene ihan pelleilyksi :D Meidän uusi joukkue on saanut sen loistavan ryhmähengen kasaan tosi äkkiä ja joukkue toimii kerta toisensa jälkeen vain paremmin ja paremmin. On tässä varmaan jotakin tehty oikein :D Tällä menolla ollaan ihan pysäyttämättömiä!




Pyörii pyörii

Ja vieläkin pyörii

Lisähaasteita punneruksiin? :D

Me siivoamme aina jälkemme...ja välillä myös muiden sotkuja :D

Pyrtsipunneruksia?? :D

Tää oli leikki...ei oikeasti oltu surullisia :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti