Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Pyörii pyörii

Eilen lämpättiin ambulanssihipalla ja koska olemme cheerleadereita niin kantaa sairaalaan sai vaikka yksin ;) Parivenyttely alkaa tuottaa jo tulosta ja tytöt ovat myös selvästi venytelleet vapaa-ajallaankin. Teimme ensimmäistä kertaa uuden joukkueen kanssa frontteja. Osa ei ilmeisesti ollut aiemmin näitä hyppyjä tehnyt, mutta hienosti meni. Siistejä ja korkeita hyppyjä! Nostoissa jatkoimme vielä kurkkausia, puolkierrelibbejä, skorppareita ja uutena juttuna hieman pyöritettiin nostoja. Ryhmät toimi todella hyvin ja nostot sujui hienosti. Olemme taas hieman lähempänä kisaohjelman lopullisia nostoja. Välissä tehtiin yksi spottaus/bearhug harjoitus, koska osalla oli vielä hieman epäselvää miten päin ne kädet kuuluikaan olla. Ja kuulemma helpotti heti :)) Lopuksi olimme vielä rikkinäistä puhelinta. Laitoin myös renkaat tytöille hyvin menneiden treenien johdosta ja loppuaika otettiinkin rennommin. Lisäksi osa oli pyytänyt minua tuomaan tekemiäni rusetteja treeneihin ja muutama ostikin itselleen uuden.
Myös Raffe sai taas eilen uuden kodin viikoksi ja nyt Iidan luota. Iida on päässyt joukkueeseen hienosti mukaan. Pitää erityisesti akrosta ja nostoista ja Iidalla on kova hinku päästä tekemään näitä :D Iida on myös ollut viikon kaikissa treeneissä ja treenannu aktiivisesti ja ollut joka kerta täysillä mukana.
Tänään jatketaan kisanostoja ja mahdollisesti kokeilemme jotakin uutta ;) Alla hieman kuvia eilisestä ja sunnuntain treeneistä.



Toukkarivenytys

















Claudian TLS kynnet :)



Iida ja Raffe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti