Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Uusi takari!

Treenattiin tänään pitkästä aikaa Näsin koululla. Sali on ihan ok nyt kun siihen on tottunut..patjojakin on ihan kivasti paikaltaan akroa varten. Treenit aloitettiin "1D leikillä" :D Pikavenyttelyn piti Pinja ja sovittiin ettei kukaan muu puhuisi venyttelyn aikana välttääksemme ylimääräistä hälinää. Aika hyvin se onnistuikin.. :D Tänään oli edelleen toukkariteema, joten tehtiin toukkarilinkkareita, toukkarilihaksia, toukkarivenytyksiä kolmen ryhmissä, toukkariharjoitteita ja paritoukkareita :D Uusi taputus näyttää jo siistiltä..nyt se on vain opetettava uusille tytöille sunnuntain karsintojen jälkeen. Hyppyjen jälkeen tehtiin akroa. Yleensä tehdään akroa sunnuntaisin, koska silloin on kokonainen matto käytettävissä, mut nyt ollaan tehtyä akroa muinakin päivinä. Pienellä ryhmällä se on onnistunut. Tehtiin kaikenlaista paikaltaan akroa avustuksella ja flikkiharjoitteita kaikille. Nyt tytöt ovaat oppineet avustamaan myös toisiaan ja se helpottaa jatkossa myös omaa urakkaani. Akron jälkeen tehtiin vielä vähän nostoja ja Pinja (nostaja) kokeili takarin paikkaa. Takarina olo sujui Pinjalta helposti. Moniosaaminen on aina plussaa!

Huomenna on läksiäiset...siistiä!! :D Pitäisi vielä tehdä pari juttua valmiiksi, mutta onhan täsää yö ja huominen päivä aikaa :D Nähdään huomenna tytöt!

En ole ehtinyt ottaa kuvia treeneissä, joten jatketaan näillä rusettikuvilla :D Näitä alkaa nyt olla enemmän kuin tarpeeksi, mutta ainahan näitä voi myöhemminkin käyttää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti