Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 22. tammikuuta 2013

Risuja ja ruusuja

Tänään lämpättiin eläinviestin merkeissä ja viimeinen norsukierros viimeistään pisti hikoilemaan :D
Lämpän jälkeen tehtiin hieman lihaskuntoa ja venyteltiin pikaisesti. Parivenytykset sujui hienosti tänään. Venytellä voi ja kannattaakin treenien ulkopuolellakin kunhan ei liian rajusti. Venytyksen pitää tuntua venytettävässä kohdassa, mutta ei sattua. Luulen osan tytöistä todella venytelleen kotona, koska jouskareita näkyy jo kivasti myös pohjillakin. Hienoa! Venyvyydestä on hyötyä myös hypyissä ja akrossakin! Ahkeruus myös palkitaan... ;)
 Avorivistössä mentiin edelleen samoilla kuin viimksi eli jalanheittoja, tupla- sekä tripla x hyppyjä ja paritoukkareilla. Paritoukkareista alla muutama kuva. Ei vaan ollut aivan samanaikaisia, mutta kaipa kuvista jotakin näkee :D Hienolta näytti ainakin livenä. Myös tupla- sekä tripla x hypyt näyttivät tänään todella tiukoilta ja samanaikaisilta jos ei ensimmäistä tuplaa oteta huomioon. Sen aikana tapahtui jotakin todella kummallista :D Koska hypyt ja jalanheitot on sujuneet viime aikoina niin hyvin, lisäsin avorivistösettiimme vaa'at laskuihin ja HUI miten upeasti ne menikään. Ei näkynyt pahemmin horjumista eikä riippuvia jalkojakaan. Kaunista katseltavaa :))
 Nostot sujuivat mukavasti tänään. Teimme aveja, kurkkauksia, libbejä ja uudella tavalla kierrenostoja. Kurkkauksiin saatiin kaikille ryhmille paljon lisää korkeutta ja räjähtävyyttä ja libet näyttivät erittäin mallikkailta. Sitten uuteen kierrenostoon. Pyöritään nyt eri suuntaan kuin ennen ja se tuotti hieman vaikeuksia. Osa nostoista kyllä onnistui, mutta vaatii vielä treenausta. Kokeillaan nostoja vielä huomenna uudelleen, mutta jos on liian sekavaa vaihtaa nyt suuntaa niin pysytään vanhassa tavassa joka toimii. Eli ei turhaa stressiä tytöt :)
 Treenien loppuun olimme vielä sananesitys leikkiä ja siihen olikin hauska lopettaa.

Huomenna siis treenaillaan taas ja Näsin koululla. Viime treenit Näsin koululla sujui todella hyvin ja teimme kuudella ryhmällä vaikka mitä nostoja...toivotaan, että paikassa on huomennakin hyviä viboja ja kaikki onnistuu :D Ajattelin myös, että voisimme tehdä akrobatiaa ja voisin yrittää rakentaa jonkinlaisen patjarakennelman siltakaatojen ja flikkien treenaamiseen.

On muuten ihan kivaa, että meillä on nyt cheermatto Porvoossa...ainoa huono juttu on, ettei sille saa vuoroja tarpeeksi :D Olen yrittänyt sopia leiripäivää Cheer Skillzin kanssa, mutta salivuoroa on melkein mahdotonta löytää. Yksi löytyi ja yritimme sen varata ja eiköhän siihen kuitenkin ehtinyt joku synttäriporukka ensin keskelle vapaata vuoroa...ei voi olla todellista :D Haluaisin pitää leirin nyt mahd. pian ja keväällä sitten uudemman kerran, mutta saas nähdä. Syntymäpäivät...hohhoijaa.. :D

Mutta jotakin positiivista myös.... Eli olen ilmoittautunut ilmaiselle luennolle, jonka aiheena on mm. hyvän ryhmähengen luominen urheiluharrastuksessa. On todella kiva, että tällaisia järjestetään Porvoossa. Saan varmasti lisää hyviä vinkkejä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti