Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusia ideoita

Lauantain treeneissä saimme taas nauttia ihanasta cheermatosta. Nyt ollaankin saatu treenata sillä paljon. Normaalisti meillä on vain yksi mattovuoro viikossa kunnes salit varataan taas uudestaan. Jokatapauksessa lauantain treenit aloitettiin mukavasti akrolämpällä. Pikavenyttelyn taisi pitää Janina. Avorivistössä harjoiteltiin mm. toukkareita ja frontteja. Tehtiin myös aika paljon nostoja ja ihan kuin tytöt olisivat harjoitelleet/venytelleet pyhien aikana. Kaikki nousijat ovat todella tiukkoina nostoissa ja pohjat hievahtamatta..kummallista, mutta todella ihanaa :D Uudet nostot onnistuvat jatkuvasti. Toivon todella, että karsintoihin tulee ensi sunnuntaina paljon tyttöjä. Olisi hienoa saada taas kasaan 26 tytön joukkue ja voisimme taas tehdä nostoja 5-6 ryhmällä.
 Treenien loppuun tehtiin akroa ja tytöt ovat tainneet ottaa uudenvuoden lupauksensa tosissaan, koska kehitystä on jatkuvasti havaittavissa. Tästä tulikin mieleeni, että olen nyt perjantaina ja tänään ollut seuraamassa jenkkivalkku Tomikin yksityisvalmennusta ja saanut aika paljon uusia ajatuksia sekä huomannut, että meillä todella on paljon kehitettävää tekniikassa mm. akrossa. On paljon asioita, joita en ole tullut ajatelleeksi tai muistanut enään. Tällä hetkellä päässä pyörii niin paljon ideoita, että pakko kirjoittaa jossain vaiheessa paperille. Oma uudenvuoden lupauksenihan oli olla parempi ja entistä ahkerampi valmentaja ;) 

Tästä kaikesta innostuneena askartelin pari lettinauhaa :))


3 kommenttia:

  1. uu ihania rusetteja! mäkin tahdon painatetun rusetin :) oks toi ylimmän leopardikuviokin painatettu vai olikse nauhas valmiiks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on itseasiassa kirahvikuviota ja piti painaa ite :D

      Poista
    2. Harvemmin löytää pinkkiä kirahvinauhaa :D

      Poista