Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 15. tammikuuta 2013

Ensimmäiset treenit yhdessä

JEE! :D

Aloitettiin treenit kertaamalla vähän meidän sääntöjä. Ne löytyy nettisivuiltakin, mutta vaatisi hieman päivitystä. Esim. Ei meillä enää kai roikuta kenenkään vaatteissa :DD Mutta kerrattiin vain tärkeimmät eli..
                                      
 1. Kaikille on annettava treenirauha!
 (ei ylimääräistä pulinaa ja hälinää, kun stuntit on ylhäällä ei saa puhua, kun vamlentaja puhuu muut kuuntelee yms.)

2. Joukkuehenkeä ei saa rikkoa!
 (Ehkä tärkein sääntö. Ketään ei saa kiusata..ei treeneissä eikä treenien ulkopuolella. Ketään ei myöskään saa jättää ulkopuolelle. TLS:n nopea menestys on ollut suurilta osin mahtavan joukkuehengen ansiota. Silloin on kivaa treenata ja kehittyy nopeasti kun treeneissä on kivaa ja sinne haluaa tulla)

Tämän jälkeen oltiin pieni tutustumisleikki, jossa kaikkien oli valittava kuvallinen kortti, joka kertoi jotakin leikkijästä itsestään. Käytin tässä Dixit pelin kortteja (paras lautapeli ikinä! :D saa myös lisäkortteja). Vuorollaan kaikki näyttivät korttinsa ja kertoivat oman nimensä ja miten kortti kuvasi itseään. Leikin jälkeen leikittiin lämppäleikiksi parihippaa. Ehkä hieman sekava leikki..keksin siihen vähän muunnoksia treenien jälkeen niin jatkossa on vähän sopivampi näin isolle porukalle. Parihipan jälkeen teimme hieman lihaskuntoa ja venyttelimme. Avorivistössä tehtiin jalanheittoja, t-, x-, tupla x-, sekä tripla x hyppyjä. Hypyt onnistui yllättävän hyvin. Vielä vähän lisää tiukkuutta ja varmuutta, mutta sitä saakin sitä mukaa kun tottuu tyyliini ja ylipäätänsä uuteen porukkaan. Tänään oli ehkä hieman arkailua vielä ilmassa, mutta huomenna varmasti jo helpottaa :)
 Hyppyjen jälkeen siirryttiin omaan lemppariosiooni eli nostoihin. Lähdettiin ihan perusjutuista kuten lotuksesta ja libestä puolvälitasoon. Nostot sujuivat hienosti ja siirryttiinkin tekemään "puolkierre libbejä" ja nehän onnistuikin kaikilta :D Todella upeaa. Ensimmäisissä treeneissä teemme jo näin vaativia nostoja! Nostoihinkin voi lisätä vielä hitusen varmuutta, mutta huomenna nähdään varmaan sitäkin ;) Tänään saatiin vain 4 ryhmää kasaan, kun flunssa, reissut ja pulkkamäki tapaturma olivat iskeneet nousijoihin ja yhteen takariimme :D Mutta huomenna saamme tähänkin jo muutoksia :)

 Kaikenkaikkiaan mahtavat treenit takana ja todella taitava joukkue kasassa! Huomiseen!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti