Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 3. tammikuuta 2013

Uudet kujeet

Eilen oli kauden ensimmäiset treenit ja ensimmäiset treenit ilman junnuihin siirtyneitä. Oli meitä yllättävän paljon paikalla ja kausi lähti tosi kivasti käyntiin :D Joukkueesta siirtyi junnuihin 11 ja jäljelle jäi 15 tyttöä. Eli nyt on suuri tarve uusille jäsenille. Onneksi karsinnat on enää reilun viikon päästä.

Treeni meni mukavasti vähän uusia juttuja kokeillen ja akroillen. Tehtiin vähän lihaskuntoakin ja loppuun oltiin rikkinäistä puhelinta. Tilda oikeastaan teki arabiflikin jo yksin ja Nette tekee flikkiä kohta yhdellä avulla.

Seuraava kisaohjelmakin on jo suunniteltu valmiiksi ja kunhan saadaan uusi joukkue kasaan alkaa sen treenaaminen tosissaan. Nyt on hyvin aikaa, koska TLS osallistuu seuraavan kerran kisoihin vasta ensi syksynä. Tavoitteena on kisata lokakuussa järjestettävissä Syyskilpailuissa ja marraskuussa järjestettävissä Super Cheer kilpailuissa. Vaikka voitto ei olekaan tärkeintä, niin kyllä joukkue lähtee tavoittelemaan entistä parempia sijoituksia ;)

Tänä vuonna joukkuetreenikamppeetkin tilataan hyvissä ajoin heti karsintojen jälkeen. Niistä tulee taas aivan ihanat!

Luvatut läksiäiset junnuihin siirtyneiden kunniaksi olisi nyt suunnitteilla pitää ensi viikon tiistaina klo.17-19. Paikka puuttuu vielä, mutta katsotaan...pitäkää meidän jengiläiset ja junnut ainakin tuo päivä mielessä.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti