Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

lauantai 8. syyskuuta 2012

Haasteelliset treenit

Tänään pidettiin ehkä rankimmat treenit koko vuoteen :D Ei ollut ihan yhtä leppoista kuin yleensä lauantaina. Oli toiseksi viimeiset tatamitreenimme ennen kisoja ja oli otettava siitä kaikki hyöty irti.
 Treenit aloitettiin leikillä kahden tulen välissä. Sen jälkeen oli pikavenyttelyn vuoro ja haastoin koko joukkueen venyttelemään stretsit molemmilla puolilla kisoihin mennessä. Tasapuolisuuden vuoksi venyttelen itse jouskarit molemmilla puolilla. En ole koskaan tainnut venyä siihen, joten nyt on todella näytön paikka. Jos pystyn siihen kolmessa viikossa, pystyy myös muut :D Venyttelyn jälkeen tehtiin hieman jalanheittoja ja hyppyjä avorivistössä. Jalanheitot meni todella hyvin ja tasan samaan aikaan ja korkealle. Hypytkin suijuivat hienosti vaikka onhan niissä aina parantamista. Mielestäni mineiksi tyttöni hyppäävät silti korkealle :)) Hypittiin mm. toukkareita pitkästä aikaa ja frontteja. Sitten siirryimme treenailemaan pyrtsiä siihen asti mihin viimeksi jäimme. Muutosten oppiminen on ollut hieman haastavaa, mutta aikataulussa mennään vielä. Tällä viikolla olisi hyvä saada pyrtsi loppuun asti ja enää siinä ei suuria muutoksia taida ollakkaan. Treenattiin myös paljon nostoja tänään ja ne meni ihmeen hyvin...jopa stretsit, jotka on jostain syystä haasteellisimmat meidän joukkueelle :D Myös akrokohtaa hiottiin tänään oikein olan takaa, koska emme pysty sitä missään muualla treenaamaan kuin tuolla tatamilla. Hieman se vielä arveluttaa ja lopullisesti näemme sen toimivuuden vasta kisoissa kenraalissa, koska tatamimme on liian pieni ja tytöt meinaavat kovasti törmäillä :D Peukut pystyyn!! Treenaamme kyllä ensi viikon sunnuntaina Taitoliikuntakeskuksessa tunnin verran kanveesilla, mutta en muista enää oliko kanveesi tarpeeksi suuri tai pystyikö aluetta hieman venyttämään rajojen yli...
 Kaiken hiomisen jälkeen päästiin tekemään ohjelmaa taas musiikkiin ja edelleen osittain markkeeraten. Ohjelma meni oikeastaan todella hienosti ja etenkin huuto ja tanssi sujuivat erittäin mallikkaasti. Ihanaa nähdä kuinka suuri osa tekee spirittiä jo treenatessa ja rankkojen treenienkin päätteeksi irtoaa vielä iloisia hymyjä :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti