Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Real Stars!

WAU! Tänään kaikki tsemppasivat todella! Aloitettiin treenit leikkimällä ikuisuuspalloa ja tehtiin myös varpaillakävelyä, kyykkykävelyä ja mittarimatoja. Venytettiin tänään hieman eri tavalla kaikille stretsejä ja vääntöjä. Stretsit on muuten parantuneet taas selkeästi. Avorivistössä jatkettiin vielä stretsejä, vaakoja, jalanheittoja ja hyppyjä. Tämän jälkeen treenailtiin pyrtsiä ja se meni paremmin kuin koskaan! Saatiin pyrtsi treenattua loppuun asti. Kerrattiin myös huuto ja akrokohta ja tehtiin ohjelmaa musiikkiin. Olen vihdoinkin saanut musiikkiin alun ja yhden voiceoverin. Tosin voiceover ei oikein kuulu, joten täytyy vielä hienosäätää sitä. Pitäisi kyllä muutenkin vielä lisäillä ääniefektejä musiikkiin, mutta koneeni ollessa edelleen huollossa, on se hieman vaikeaa :D
 Emme ehtineet tehdä akrobatiaa treenien loppuun, mutta sitä ehtii onneksi tehdä sunnuntaina Taitoliikuntakeskuksessa. Sen sijaan luimme lopuksi Pikku G:n päiväkirjaa ja venytettiin spagaatit. Pikku G sai taas uuden kodin ja nyt sen tarjoaa Liina. Liina on todella positiivinen ja hauska persoona. Näin kisojen alla todella tarvitsemme Liinan kaltaista tsempparia. Liinalla on myös todella hienot ilmeet ja ne on moneen otteeseen tallentuneet kuviin :D Onhan Liina tietenkin aktiivisesti treenannut akrobatiaa ja nyt työn alla on siltakaato.














Jasmin ja Pikku G

Liina ja Pikku G
 Tänään jopa Näsin koulun sali tuntui kotoisalta. Oli jotenkin todella hyvä fiilis treeneissä :)) Ainiin...ja kiitokset Elmiralle, joka uhrautui tänään ja jätti Elämä lapselle konsertin väliin osallistuakseen treeneihin. Juuri näin pitääkin kisojen alla toimia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti