Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kiitokset

Aikaisempi päivitys kisatunnelmistamme on herättänyt myös hieman negatiivisiakin tuntemuksia. Halusin vain tuoda asian ilmi nyt niin se ei tule yllätyksenä. Ja olen todella valmis kyllä ottamaan negatiivisenkin palautteen vastaan. Ja pahoittelen kovasti jos pisteidenlasku uusitaan ja siitä koituu murhetta muille. Meille vain jäi niin paha mieli ettei asiaa voinut jättää sikseen.

Haluaisin myös kiittää kilpailujen järjestäjiä ja kaikkia työntekijöitä, koska saimme todella ystävällistä kohtelua kaikilta ja tunnelma oli loppua lukuunottamatta todella hyvä. Kisamatkaamme mahtui myös paljon hauskojakin hetkiä ja jäi todella hyviä muistoja itse kisatilanteesta ja joukkueen kanssa yhdessä vietetystä ajasta.

Kiitokset myös positiivisesta ja kannustavasta palautteesta:)

4 kommenttia:

  1. oon yrittäny ny viimeiset pari tuntia postata sulle kommenttia, mutta en tiedä jätätkö julkaisematta vai tökkiikö bloggeri vain...

    Haluaisin ottaa asiaan yhden toisenlaisen näkökulman esille ja mietittäväksesi. Surullista täs on musta se, että ilmeisesti purat myös omaa suruasi haukkumalla kaiken mahdollisen. Se ei taida olla aikuismaisen ja kouluttautuneen valmentajan merkki? Esim Seinäjoen kisajärjestäjät taisi järjestää kisoja nyt ensimmäistä kertaa ja mielestäni paikkalla olleena järjestelyt olivat ihan ok :). Uuden kunniakirjan ilman kirjoitusvirheitä saat varmaan Seinäjoelta ihan pyytämällä ja tiedoksesi, että ette te olleet suinkaan ainoita joiden nimen tai kotipaikkakunnan kanssa juontajalla oli haasteita ;) eli aivan kaikkea ei nyt omaan surulokaansa kannata tai tarvitse vetää mukaan.



    Valmentajan kuuluu olla ammattilainen niin hyvinä kuin ikävinäkin hetkinä. Hyvä valmentaja osaa paitsi opettaa lajitaitoja ja tehdä koreota, myös (ja ehkä kaikkein tärkeimpänä) ottaa huomioon lasten valmennuksessa myös kasvatukselliset asiat. Itkuisena käytävillä haahuilevat lapset tai itkuiset ja sekavat valmentajat eivät ole merkki onnistuneesta valmennustyöstä koskaan. Näin ulkopuolisen silmin olisit tästä asiasta huolimatta voinut valmentaa joukkueesi lapset niin, että heille jää kisapäivästä positiivisia muistoja ja opettaa heitä siihen että kisapäivästä, omasta ohjelmasta ja ehkä myös siitä huonommasta sijastakin voi ja pitää olla hyvällä fiiliksellä, vaikka valmentaja selvittelee vielä sijoitusasiaa vähän kisan jälkeenkin.



    Lapsille on valmentaja avainasemassa siinä, että he saavat hyviä kokemuksia ja muistoja - Myös sellaisissa tilanteissa, joissa on mukana ikäviä tai vaikeitakin asioita. Ne kuuluu valmennuksen selvittää ammattimaisesti ja asiallisesti niiden tahojen kanssa, joiden kanssa pitää. Tuo teidän juttu on tosi ikävä ja toivotaan et selviää pian. Mutta tässä taitaa ainakin kirjoituksesi perusteella olla myös sinulla kasvun paikka valmentajana, jatkossa ammattimaisempaa otetta asioiden käsittelyyn valmennettaviesi kanssa. Valmentajallakin saa toki olla tunteita, mutta ensisijaisesti sinun tulee ajatella lapsia ja kuinka heille asiat esitetään niin, että he ymmärtävät asian ja sen, ettei siihen maailma kaadu ja kuinka tällainen(kin) asia voidaan kääntää plussaksi. Skarpimpaa ja positiivisempaa otetta valmennustyöhön, myös silloin kun on vaikeaa!

    VastaaPoista
  2. Mielestäni kirjoitukseni tosiaan oli asiallinen enkä haukkunut mitään. Juontajaakin myös kehuin koska tällä oli hyvä asenne. Lapsille kerroin tilanteen aivan asiallisesti. Myös kilpailujen tunnelmasta puhuin kirjoituksessa ja meillä tosiaan oli kisoissa todella hyvä fiilis ja paikka oli hieno. Kiitin myös kisan järjestäjiä, koska kaikki olivat todella ystävällisiä. Voi tietenkin olla että olisin voinut suppeammin kirjoittaa tapahtumista ja olla laittamatta linkkiä Syyskisojen fb sivuille. Teen tätä vain todella tunteella ja tyttöjen pettymys todella tuntui pahalta.

    VastaaPoista
  3. Emme myöskään haahuilleet käytävillä. Sillä aikaa kun keskustelin tuomareiden kanssa tytöt odottivat kisa-alueella muiden avustajien kanssa

    VastaaPoista
  4. Ja koko kotimatka meni kyllä siihen, että palauteltiin niitä mukavia ja hauskoja asioita mieleen. Tytöt olivat innoissaan suorituksesta, tunnelmasta, kavereista, uusista kisapaidoista ja arpajaisvoitoista. Kyllä TLS tietää että ovat mielestäni huipputiimi sijoituksista huolimatta.

    VastaaPoista