Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 18. syyskuuta 2012

Alle kaksi viikkoa!!

Kisoihin on nyt alle kaksi viikkoa ja se näkyi tänään treeneissä. Kaikilla oli todella kova tsemppi päällä ja tehtiin koko ohjelmaa putkeen. Ohjelma meni todella hyvin! Tytöt olivat tiukempia kuin koskaan aiemmin ja TLS asenne oli selkeästi läsnä.
 Treenit aloitettiin ambulanssihipalla ja koordinaatiota ja vartalonhallintaa harjoittavilla liikkeillä. Pikavenytyksen jälkeen päästiin hyppyihin ja ne olikin tänään erittäin siistejä ja samanaikaisia. Tehtiin myös vaakoja ja stretsejä avorivistössä ja erityisesti vaa'at näytti todella hyviltä. Sitten päästiinkin treenaamaan ohjelmaa. Kerrattiin kaikki osa-alueet erikseen ja sen jälkeen tehtiin koko ohjelma musiikkiin muutaman kerran. Akrokohta toimii nyt eikä kukaan enää törmäile :D Väliin mahtui myös mielikuvaharjoite ja tällä kertaa kuunneltiin Leijonakuningas-laulu Ruudolfilta ja Karri Koiralta. Treenien loppuun venytettiin vielä spagaatit.





Ahh..Bogyn ihanat jätesäkkiverhot taustalla :D

 Olin itse aika kipeä tänään, mutta tytöt piristävät kummasti ja jaksoin vetää treenit kunnialla loppuun asti..tosin oli kyllä turvauduttava pilliin melun yltyessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti