Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 11. syyskuuta 2012

Kaikki menee!

Jee! Tänään oli kivat treenit. Aloitettiin leikkimällä jäätelöannosta ja tehtiin myös hieman kyykkykävelyä, varpailla kävelyä, mittarimatoja yms. Avorivistössä tehtiin jalanheittoja, vaakoja, stretsejä, hurdlereita ja t-hyppyjä. Tytöt olivat selkeästi venytelleet stretsejä.
 Keskityttiin edelleen pyrtsiin, mutta ei ihan vielä menty eteenpäin viimeiseen vaiheeseen. Sekin olisi kyllä huomenna tarkoituksena. Loppu ei ole enää vaikea, mutta kyllä siinä vielä haastetta riittää sopivasti. Tähän asti pyrtsi alkaa jo olla kuten pitääkin ja onnistuu joka kerta. Pyrtsejä edeltävät stuntitkin meni hienosti ja erityisesti vaa'at oli todella hienot. Meille niin haasteelliset stretsitkin onnistui tänään paremmin kuin aiemmin. Johtuen varmaankin venyttelystä. Muunneltiin myös hieman akrokohtaa, ettei siinä tulisi niin kiire. Sen sulatteluun menee ehkä hetki, mutta kyllä se on nyt selkeästi parempi. Ehdittiin vielä kertaamaan ohjelmaa musiikkiinkin ja hyvältä näyttää :))
 Treenien loppuun pidettiin rentoutustuokio ja kuunneltiin vielä meidän tsemppibiisi. Pientä tirskahtelua rentoutuksen aikana kuului, mutta olipa ihanaa kun kaikki olivat kerrankin rauhassa paikoillaan ja keskittyivät rentouttamaan kaikki lihakset.







 Sääntövaliokunta muuten vastasi minulle vihdoinkin ja kaikki nostomme on sallittuja. Jee!! Lisäksi hamstrasin tänään Kampin Tiimarista tähtitarroja ja nyt on nekin hoidettu. Enää puuttuu hiuslakka niin kaikki on valmista kisoihin. Tietysti lettinauhat on vielä tekemättä, koska en ole saanut tilaamaani nauhaa vielä. Onneksi tässä on vielä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti