Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 4. syyskuuta 2012

Musiikkiin!!

Jäi tosi hyvä mieli treeneistä, vaikka olikin vähän häslinkiä treeneissä. Löytötavaratkin löysivät omistajansa vihdoin :D On hienoa kuinka tytöt eivät enää vierasta toisiaan vaan joukkue todella on kuin isoa perhettä.
 Tämän päivän treenit alkoivat Idols-hipalla, jonka jälkeen tehtiin mm. jalannostoja, karhukävelyä, kyykkykävelyä yms. Lämpän jälkeen hieman venyteltiin ja tehtiin jalanheittoja, stretsejä, vaakoja ja kisahyppyjä avorivistössä. Juomatauon kautta siirryttiin treenaamaan pyrtsiä. Emme menneet vielä eteenpäin vaan kerrattiin siihen asti mihin viimeksi oltiin jääty. Pyrtsi meni todella hyvin ja huomenna päästään jatkaamaan seuraavaan vaiheeseen. Teimme tänään myös kisaohjelmaa musiikkiin pitkästä aikaa. Muuntelin hieman musiikkia ja lisäsin sinne meidän tsemppibiisin. Ohjelma meni hienosti musiikkiin markkeeraten, mutta huomenna olisi tarkoitus tehdä sinne oikeastikin stuntteja.
 Treenien loppuun tehtiin mielikuvaharjoitus tsemppibiisimme tahdittamana. Tämän jälkeen venytettiin vielä spagaatit. Treenit loppuivat perinteisesti piiriin, jossa laulamme aina joukkueemme laulun ja hieman kertaillaan miten treenit sujuivat. Kerroin tytöille, että lähtömme Porvoosta Seinäjoelle perjantaina on klo. 12.00 ja voi sitä riemua...ei kuulemma tarvitse mennä kouluun ollenkaan...veikkaan kyllä, että osa menee pariksi tunniksi :D

Mielikuvaharjoitus

Tunnearvoa...Pinjan ensimmäiset tähtitarrat päällä :))

Onneksi tulitikkujen lisäksi myös vaahtosammutin on jätetty lasten ulottuville :D
Tämmönen löytyi...ehkä se tuo meille onnea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti