Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Hurjaa menoa!

Treenit pidetty ja taas mahtava olo. Aina ennen on kisoja jännittänyt, mutta nyt todella odotan niitä. Olemme aivan valmiita.
 Treenit aloitettiin ketjuhipalla ja vartalonhallintaharjoitteilla. Avorivistössä tehtiin lähinnä kisahyppyjä eli tripla x-hypyt ja tuplahurdlerit. Tämän jälkeen lämpättiin akrot, treenailtiin hieman huutostuntteja ja kerrattiin ohjelman kaikki osat. Kisaohjelmaa teimme tänään monta kertaa ja välillä myös markkeeraten. Treenasimme sennujen kanssa samaan aikaan ja kyllä se hieman vei tytöiltä keskittymistä. Tosin lopuksi näytimme kisaohjelmamme sennuille ja se meni aivan nappiin. Mitä enemmän on yleisöä sitä enemmän TLS aina tsemppaa. Eli kisoissa sitten räjähtää :D Loppuun venytettiin vielä spagaatit ja leikittiin jäätelöannosta.
 Kaikki odottivat Porvoon kaupungin liikuntajohtajan saapumista innolla, mutta ikävä kyllä hän ei tänään kerennytkään paikalle. Toivottavasti hän pääsisi joku toinen kerta katsomaan treenejä. Viereisen salin miehet olivat ilmeisesti ehtineet vilkaista saliin ja totesivat treenien päätteeksi puheenjohtajallemme "mitä te oikein olette?...hurjaa menoa" :D Lisäksi treeneissä oli tänään paikalla isosiskoni Miira, joka lähtee kisoihin avustajaksemme.
 Kaikenkaikkiaan onnistuneet treenit! :))









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti