Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 27. syyskuuta 2012

Kenraali

Tänään oli siis enään kenraali Kokonhallilla ja huomenna koittaakin jo lähtö Seinäjoelle. Joukkue kokoontui tuntia aikaisemmin pukuhuoneeseen sovittamaan pukuja ja laittamaan hiuksia. Puoli tuntia ennen kenraalia siirryttiin saliin, jossa Sunbeams (b-minit) vielä treenaili. Sunbeams esitti meille stuntteja ja pyrtsin. Myös Sunbeams on treenannut ahkerasti tulevaa suurta esitystä varten, jonne myös TLS on menossa (lisää siitä myöhemmin).
 TLS lämppäsi salin toisessa päässä hyppimällä mm. kyykky- ja x-hyppyjä. Lämpän jälkeen venyteltiin pikaisesti ja kerrattiin kaikki ohjelman osat. Tehtiin ohjelma myös markkeeraten ja kisoihin mukaan lähtevät sennut pääsivät kokeilemaan spottauspaikat.
 Yleisön tullessa saliin TLS lauloi joukkuelaulunsa ja siirtyi salin toiseen päätyyn. Puhuin itse hetken yleisön edessä..lähinnä kerroin kisoista ja kiitin paikalle saapumisesta (olen erittäin huono puhumaan yleisön edessä :D). Huudettuani joukkueen nimen juoksivat tytöt iloisesti spirittiä tehden alkupaikoille. Osa tytöistä ei ole koskaan aiemmin kisannut, joten harjoiteltiin ihan paikoille juoksemistakin :D. Itse ohjelma meni taas aivan täydellisesti ja viimeisetkin jännityksen rippeet haihtuivat pois :D Yleensä tytöt tsemppavat kisoissa vielä 10 kertaa enemmän ja jos jo nyt menee näin hyvin niin kisoissa menee varmasti upeasti.
 Kiitokset vielä kaikille paikalla olleille! Itse taiteilen vielä rusetteja koko illan...8 puoliksi tehtyä vielä jäljellä :D







1 kommentti:

  1. Huomaa että oon vähän väsähtäneenä ja kiireessä kirjotellut :D Olin kirjoittanut sennujen kokeilleen markkeerauspaikat kun piti kirjoittaa spottauspaikat :D Nyt on korjattu

    VastaaPoista