Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

perjantai 7. syyskuuta 2012

Kotiläksyjä ja ylläriyleisöä

Pieni informaatio tilanteesta. Eli läppärini on huollossa ja saattaa olla kauankin, joten blogin päivitys ei ole nyt lähipäivinä niin helppoa, mutta yritän parhaani. Kovalevy taitaa olla hajonnut, joten paljon kuvia on luultavasti tuhoutunut sen mukana :( Onneksi nettisivuille ja Facebookiin on laitettu paljon kuvia ja saan pelastettua niitä sieltä :) Mutta sitten keskiviikon treeneihin..
 Treenailtiin Näsin koululla (Näse skola). Sali oli pienempi kuin muistin, mutta ihan ok. Lämpättiin tanssimalla meidän tämän kauden lämppätanssi ja tehtiin mm. mittarimatoja, jalannostoja ja karhukävelyä. Parivenyttelyn aikana jaoin nousijoille kotivenyttelyohjeet kuvien kera. Toivottavasti kuvat innostaisivat venyttelemään aktiivisemmin. Kuvien lisäksi ohjeissa oli vinkkejä eri venytyksistä. Avorivistössä tehtiin kerähyppyjä ja piti erityisesti keskittyä ojentamaan nilkat ja pitämään kädet t:ssä, koska hyppy itsessään oli niin helppo. Lisäksi tehtiin jalanheittoja, vaakoja, stretsejä, hurdlereita ja tripla x hyppyjä. Tämän jälkeen kerrattiin pyrtsiä ja edettiin seuraavaan vaiheeseen. Lauantaina jatkuu vielä pyrtsin treenaus, mutta ei edetä siinä vielä loppuun asti. Pyrtsin jälkeen kerrattiin huutostuntit ja tehtiin musiikkiin ohjelmaa osittain markkeeraten. Huuto menee tosi hienosti :)) Treenien loppuun kerettiin akroilla taas hieman. Valitettavasti koulun patjat on vähän liian lyhyet siihen akroon, jota osa tytöistä jo tekee ja itseasiassa kaikkeen juoksevaan akroon myös. Lopuksi vielä laulettiin meidän laulu ja luettiin Pikku G:n päiväkirjaa. Pikku G sai taas uuden kodin tällä kertaa Jasminin luota. Unohdin tietenkin siinä kiireessä taas ottaa kuvan Jasminista ja Pikku G:stä, joten lisäilen sen sitten myöhemmin. Jasmin sai Pikku G:n, koska on tsempannut mielestäni paljon etenkin stunteissa. Stuntit sujuvat paremmin ja Jasmin on myös venytellyt selkeästi. Lisäksi Jasmin treenaa kovasti akrobatiaa ja siltakaato oikeastaan onnistuu jo..hieman vain hienosäätöä niin hyvältä näyttää :)
 Seuraavat treenit on jo huomenna ja taas meille niin tärkeällä tatamilla. Toivottavasti on taas kivat treenit niin kuin yleensä on lauantaisin ollut :))


Treenejä pysähtyi katselemaan pari tyttöä.. tulevia harrastajia ehkäpä...

Hmm...kuka arvaa mihin näitä tarvitaan??
 Tänään pidettiin muuten myös hallituksen kokous ja meillä on oikeasti kiva porukka hallituksessa. Juttua löytyy aina enemmän kuin mitä on suunniteltu ja täysin asioiden vierestäkin ja usein kokoukset tuppaavat venymään :D Iso kiitos kaikille FunShinea pyörittäville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti