Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tiukkana ja siististi!

Tänään otettiin TLS:n kanssa tavoitteeksi tehdä kaikki tiukasti ja siististi. Ja tavoitteeseen päästiinkin. Otettiin ehkä pienen pieni asken taaksepäin, koska tehtiin nostoissa vain libbejä ja puolkierrelibbejä. Ymmärsin ettei meillä ole kiire mihinkään ja on parasta nyt vain saada nostot menemään ja siististi. Onnistumisenilo on se tärkein. Olen nyt tehnyt koko kaudelle treenisuunnitelman (rakastan listoja) ja olemme tämän päivän jälkeen täysin aikataulussa. Ensi kerralla voimme lisätä nostoihin hieman vaikeutta, mutta vain hieman :)
 Tänään oli myös senkin takia hieno treenipäivä, koska meitä puuttui vain kaksi. Yksi oli vielä kipeänä ja toinen reissussa, mutta epäonnen viikko on nyt ohi ja ensi viikolla meillä onkin kaikkea  kivaa kuten joukkueilta ja ystistreenit, joissa äänestetään vuoden ystävä. Vuoden ystävä voi olla kuka vain...uusikin tyttö. Sellainen sen on kuitenkin oltava, joka on ollut kaikille ystävällinen ja avulias ja osaa ottaa muut huomioon...tärkeitä piirteitä.
 Tämän päivän treeneistä muutama sananen vielä...eli lämpättiin meidän uudella lämppätanssilla ja venyttelyn piti Janina. Parivenytykset näytti hienoilta ja toukkarivenytyksissä on myös edistytty. Tehtiinkin sitten avorivistössä paritoukkareita ja toukkareita...unohdin pitää tytöille tiukkuusharjoituksen, mutta tehdään se vaikka keskiviikkona. Tehtiin myös paljon akroa ja loppuun ehdittiin leikkiä yksi leikkikin...käärmeennahanluonti.
 Kaikenkaikkiaan kivat treenit ja kaikki meni :))) Hyvä fiilis ja odotan jo innolla joukkueiltaa :)))

Meidän mikroihin ja c-mineihin kaivataan muuten kipeästi uusia harrastajia eli sinne kaikki ja sanaa kiertämään. Nettisivuilla lisää infoa funshinecheer.com.








käsilläseisontakuperkeikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti