Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Joukkueilta

Eilen pidettiin taas hauskaa oikein olan takaa. Koska treeneissä on keskityttävä ja kuunneltava, niin joukkueilloissa saa peuhata senkin edestä. Joukkueillassa oli TLS teema eli mahdollisimman paljon TLS:n värejä päälle. Ohjelmassa oli herkuttelua nyyttärit hengessä, askartelua, cheer tietovisa ja leikkejä. Pidimme joukkueillan Kevätkummun nuorisotalolla ja tilat oli todella kivat ja hyvänkokoiset. Ei liian suuret, että koko porukka katoaisi jonnekin, mutta ei liian pienetkään. Nostojakin mahtui tekemään. Tietovisan voitti joukkue Kokolihapihvit :D Alla hieman kuvia joukkueillasta.

Olin myös maanantaina Urheillaanko ihmisiksi luennolla/keskustelutilaisuudessa. Aihe oli "onko urheiluharrastus kiusaamisesta vapaa alue ja miten valmentajan pienillä valinnoilla voi vaikuttaa joukkuedynamiikkaan". En oikeastaan saanut uusia vinkkejä, mutta oli mielenkiintoista kuulla muiden urheiluseurojen toimijoiden ajatuksia ja myös kannustavaa kuulla tekevänsä asiat oikein :D Jopa blogia suositeltiin kirjoittamaan :D

Tänään on sitten huomisen ystävänpäivän kunniaksi ystävänpäivätreenit ja päälle laitetaan tietty paljon pinkkiä ja punaista! Lisäksi äänestetään vuoden ystävä, mutta siitä lisää tämän päivän treenien postauksessa ;)



















Etsi Liina :D









Kokolihapihvit palkintoineen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti