Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lomalle

Tänään pidettiin vielä treenit ennen talvilomaa. Oisin kyllä voinut pitää vapaaehtoisia treenejä talvilomallakin, mutta salit aika lailla kiinni eikä löytynyt vapaita vuoroja :/ Mutta onhan se hyvä pitää välillä lomaakin ja koska tänään kirittiin takaisin aikatauluun voi lomalle lähteä hyvillä mielin.
 Lämpättiin akrolämpällä ja venyttelyn pitivät Julia M ja Ia. Venyttelyn jälkeen tehtiin hyppyjä ja erityisesti kunniamaininta toukkareista, jotka yllätykseksi oli päivän parhaat hypyt. Upeaa, koska toukkarin olen ajatellut laittaa kisaohjelmaan :) Paritoukkarit ja toukkarivenytykset tuottavat jo tulosta!
 Nostoissa olimme tehokkaita tänään. Teimme libbejä, puolkierrelibbejä sekä huutonostojamme ja täytyy vielä mainita että kaikki nostot meni todella upeasti. Oli oikein ilo katsella miten kevyesti nostot nousivat ilmaan ja miten tiukasti jokainen ryhmä toimi juuri oikeaan laskuun.
 Treenattiin tänään muutenkin huutoa. Harjoittelimme huudon sanat ja huusimme sitä avorivistössä muutaman kerran ja jatketaan siitä ensi treeneissä.
 Lopuksi teimme taas akrobatiaa ja mikä hienointa, pääsin jakamaan tarroja onnistuneesta akrosta. Saimme yhden siltakaadon vauhdilla lisää. Luulen, että muutama muukin saa kohta siltakaadot sujumaan sekä flikit ;) Paikaltaan voltteja meillä on nyt yksi ja varmasti kohta toinenkin. Kevät on akron kannalta hyvää aikaa. Kun ei tarvitse tehdä ohjelmaa, on jäänyt aikaa panostaa akroon ja vielä Cheer Skillz leirikin edessä!
 Loppuringissä luimme Raffen päiväkirjaa ja Raffe sai myös uuden kodin ja tänään Annin luota. Anni siis oli tämä uusi siltakaadon tekijä ja olen Annista erittäin ylpeä. Nyt voimme alkaa pikkuhiljaa treenaamaan Annin kanssa flikkiä :) Akron lisäksi Annilla on todella korkeat ja siistit hypyt ja Anni on myös erittäin vahva nostaja.
 Kertakaikkiaan tänään oli hyvä treenipäivä ja odotan innolla loman päättymistä.
Mutta TLS tytöille vielä terveisiä eli nauttikaa lomasta ja lepäilkää kunnolla, niin jaksaa taas treenata täysiä loman jälkeen :)))

"Puolkierrelibbejä" menossa ylös

Ja lisää "puolkierteitä"

Anni ja Raffe

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en viitti tänne blogiin kirjoittaa, mutta laita sun sähköposti niin lähetän ne sulle :)

      Poista