Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Temppuilua

Eilen oli taas hyvät treenit. Melkein koko joukkue oli paikalla ja teimme huudon nostoja viidellä ryhmällä ja pääsimme helposti päivän tavoitteeseen. Unohdin tietenkin taas käydä läpi ne huudon sanat, mutta jos vaikka tänään muistaisin :D Treenataan tänään huutoa oikein olan takaa...sen verran mitä oma ääneni kestää. Taidan nyt olla itse kipeänä, mutta treenejä en peru niin kauan kuin pystyn nousemaan ylös sängystä. Täytyy vain pysyä kaukana tytöistä ettei kukaan joukkueesta enää sairastu.
 Lämpäksi rakensin eilen temppuradan. Musiikin soidessa sai tytöt selviytyä eri esteistä. Harjoiteltiin myös toukkareita, koska olisi kiva saada toukkareita kisaohjelmaan tänä vuonna ja jatketaan samalla hypyllä tänäänkin. Treenien loppuun jäi aikaa leikkiä tuijotusleikkiä, tehdä lihaskuntoa ja venytellä. Tiian synttäreiden kunniaksi nostettiin Tiia yhdessä ylös ja laulettiin onnittelulaulu, jonka jälkeen Tiia jakoi kaikille synttärikarkit.
 Raffen sai Julia M. Julia on kehittynyt kovasti omalla stunttipaikallaan. Muutoksen huomaa selkeästi. Lisäksi Julia on tsempannut hypyissä ja akrossa. Siltakaato onnistuu jo toisinaan yksinkin. Hienoa! Olen myös erittäin iloinen siitä miten positiivisella asenteella Julia käy treeneissä :)

Tänään treenataan taas kuudelta ja odotan jo innolla :))

Meillä muuten paukkuu kohta blogin kävijälaskurissa 20 000 raja! Tämän ylittyessä voisin pistää vaikka arvonnan käyntiin kävijöiden kesken :D











Julia ja Raffe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti