Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ystävänpäivätreenit

Huomisen ystävänpäivän kunniaksi pidettiin tänään ystävänpäivätreenit ja oli pukeuduttava mahdollisimman pinkisti tai punaisesti :D Lämpättiin letkahipalla ja venyttelyn piti Tiia. Paritoukkarit oli huisin korkeita ja tripla x:t tiukempia kuin koskaan :D
 Lisäksi tehtiin myös nostoja, mutta keskityttiin taas perusjuttuihin ja Tiia pääsi tänään pitkästä aikaa tekemään takarin paikkaa, koska meille on taas iskenyt paha flunssa-aalto ja tällä kertaa melkein kaikki takarimme puuttuivat treeneistä. Luulin jo epäonnen menneen yli, mutta koettelemukset vain vahvistaa :)) Teimme siis kanoja, lotuksia, kurkkauksia ja libbejä ja vain kolmella ryhmällä. Mutta onhan se hyvä hioa myös niitä perusasioita ja päästä harjoittelemaan vähän muitakin nostopaikkoja. Moniosaaminen on vain plussaa :)
 Koska suunnitelmani meni aivan uusiksi niin monen ollessa kipeänä, tehtiin hieman vähemmän nostoja ja tilalle hieman akroa. Siltakaadot alkaa onnistua jo muutamalta tytöltä lisää ja tänään varmistui myös, että minit saavat tehdä kerävoltteja edistyneessä sarjassa ja meillä tavallaan on jo kaksi voltin tekijää ;) ja kisoihinhan on vielä puoli vuotta aikaa eli hyvältä näyttää!
 Treenien loppuun joukkue muodosti yhdessä sydämiä eri tavoin ja äänestettiin vuoden ystävä, joita olikin kaksi ja onneksi palkinnon pystyi jakamaan. Vuoden ystävän tuli siis olla huomioon ottava, kaikkien kaveri, tsemppaava ja sellainen henkilö, jolta on helppoa kysyä apua ja joka myös auttaa aina :)) On meidän joukkueessa kaikki tämmöisiä, mutta keskuudestaan tytöt äänestivät omasta mielestään sellaisen, joka erityisesti ansaitsisi palkinnon ja yhtä paljon ääniä saivat Ida Ö ja Helmi. Paljon onnea! Tästä palkinnosta voi todella olla ylpeä :))
 Sain myös itse ihania kortteja ja mielettömän hienon coach kynän! <3 Kiitos!

Kiitos Janina!Mielettömän ihana <3

Osa ihanista korteista!! Kiitos <3










Vuoden ystävät Ida ja Helmi






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti