Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 7. helmikuuta 2013

Keväälle jo hirmuisesti ohjelmaa

Noniin. Meillä tosiaan on kalenterissa jo vaikka mitä. Itse yritän nyt elää päivä kerrallaan ja hoitaa asian kerrallaan :D

Tänään olin sopinut ajan Teamplacen Villen kanssa. Kyse oli siis uusista puvuista. Puvut valmistuu näillä näkymin toukokuuhun mennessä. Haluamani puku on muuten aivan toteutettavissa muutamaa pikkujuttua lukuunottamatta ja pysyy samoissa hinnoissa kuin edelliset puvut :D Nooh...teen sen pikkujutun sitten itse ja äitikin lupasi jo auttaa. Eiköhän me selvitä.
 Minulla on nyt kovat odotukset puvuista. Niistä tulee upeat! Viimeksi suunnittelin puvut itse ja menin Villen juttusille kuulakärkikynä piirustus kädessä ja puvuista tuli juuri sellaiset kuin pitikin :))

Sitten meillä on seuraavaksi kalenterissa joukkueilta ja se on siis ti 12.2 Kevätkummun nuorisotalolla (on muuten meille ilmaista sen vuokraaminen ja tilat näytti kivoilta) klo. 17.30-20. Siellä on sitten TLS väriteema eli TLS:n värejä päälle (musta, kulta, valkoinen, pinkki ja kirahvikuvio). Napostellaan nyyttärit hengessä ja leikitään ja toivomuksesta myös cheer tietovisa. Joskus sellaisen jo pidinkin niin nyt täytyy keksiä uusia kysymyksiä :D Ajattelin myös, että voitaisiin hieman askarrellakin eli täytyy huomenna mennä haalimaan askartelujuttuja. Mitäköhän seuralta löytyisi jo valmiiksi..

Sitten heti seuraavana päivänä onkin ystävänpäivä teematreenit vaikka oikea päivä onkin vasta torstaina. Eli pinkkiä ja punaista päälle :)) <3

Seuraavaksi onkin erikoisuutena kalenterissa "päiväleiri" Cheer Skillzin kanssa 3.3 ja ainakin Tomik on tulossa tyttöjä valmentamaan ja mukana myös ilmavolttirata :))) Huisia! Leiri on varmasti todella hyödyllinen ja hauska. Odotan sitä itse todella paljon. Tomikin lisäksi tulee myös toinen ohjaaja, mutta se on vielä auki kuka.

On siellä kalenterissa muutakin, mutta nämä nyt lähiaikoina ja eniten päänvaivaa aiheuttaneena :D Ihanaa, että nyt nekin on hoidossa :))

5 kommenttia:

  1. ootan nähdä puvut! :) ja mahtoikohan sb:n tietovisalla olla osa toiveissa:D mutta siis meillä oli puolet kysymyksistä seuraan liittyviä ja puolet suomalaiseen cheerleadingiin joten kyllä sieltä aina jotain keksii :D ja aina voi laajentaa ulkomaan cheerjuttuihin :) onko toi leiripäivä sama sit junnuilla ja sennuillakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla..viimeks mä kysyin ihan laidasta laitaan cheeriin liittyviä kysymyksiä ja niin varmaan nytkin..aika hyvin noi minitkin jo tietää asioista :) Varasin leirin vaan meille, mutta seurahan on luvannut sponssaa sen kaikille edustusjoukkueille tai itseasiassa vaan osittain, koska se olikin yllttävän kallista touhua. Tytöt maksaa nyt itse 30€ per naama ja seura loput.

      Poista
  2. Mun blogissa on haaste teille(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otetaan haaste vastaan :D Mulla hajos kone jossain vaiheessa ja kaikki kuvat meni siinä mukana, mutta kyl mä varmaan jotain löydän :D

      Poista
    2. Teen sen jossain välissä kun kerkeen :)

      Poista