Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 22. elokuuta 2013

Jo innolla sunnuntain treenejä odottaen..

No nyt on taas ihana kirjoittaa blogia kun saa ylistää omaa joukkuettaan :)) Meillä  oli tiistaina ja keskiviikkona normiin tapaan treenit ja kertailtiin molempina  päivinä vanhaa opittua. Keskiviikon treenit sujui jopa niinkin hyvin, että kerkesimme tehdä huutoa, tanssia ja uusia nostoja ja aikaa jäi akrollekin....tämän lisäksi kaikki vieläpä onnistuivat kaikessa :D Akrossakin oli onnistumisia, koska Nette vetäisi arabivoltin yksin! Flikitkin meni uskomattoman hyvin! Muutama siltakaatokin on jo niin lähellä onnistua ilman apua, että jäi aivan mieletön fiilis koko päivästä!
 Tiistaina jaettiin muuten Raffe ja uuden kodin Raffe sai Karlan luota. Karla keskittyy siihen mitä tehdään. Akrossa treenataan nyt flikkiä ja arabiflikkiä, jotka oikeastaan meneekin jo yksin, mutta kaipaa pientä hiomista. Karlan tapoihin kuuluu myös auttaa muita ja Karla osaakin ottaa toiset huomioon loistavasti. Kaikki voivat luottaa Karlaan :) Kuvan Karlasta ja Raffesta saatte seuraavassa postauksessa, koska unohdin ottaa kuvan :D

Muistakaa tytöt tänään ilmoittaa minulle t-paita ja dvd tilaukset sekä erikoisruokavaliot! Haluan ne nyt yhdellä  kertaa niin saan kaikki tarvittavat tiedot siirretyä eteenpäin ajoissa. Tämän päivän jälkeen en ota enää vastaan tilauksia!

Urheiluruudun juhlakiertueelle ehtii vielä ilmoittautua ensi maanantaihin asti!



3 kommenttia:

  1. Voitteko lähettää jonkun kuvan missä on teidän kisapuku osotteeseen cheercompetition@gmail.com?
    piirrettäisiin siitä kuva ja lsietaan meiän blogiin *♡* mieluiten Sellanen kuva missä Se puku on jonkun päällä ja sit den tyypin kuva saa näkyy meiän blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistin pari kuvaa tulemaan :)

      Poista
    2. http://fsctls.blogspot.fi/2013/05/puku-kristalleilla-ja-keskiviikon.html Tuolta näkee myös :)

      Poista