Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 15. elokuuta 2013

Mini-tiimit täynnä!!

Eilen oli jo hieman paremmat treenit kuin tiistaina. Päästiin tekemään taas uusia nostoja ja kaikki ryhmät oli paikalla. uudet nostot meni aika hienosti, koska kyseessä on jo aika vaativa nosto, jossa tapahtuu PALJON :D Ei tehty koko stunttisarjaa vielä, mutta varmaankin ensi treeneissä sitten. Jouskareita ja skorppareita voisi venytellä kotona nyt valmiiksi tiistaita varten ;)
 Nostojen lisäksi teimme akrobatiaa kuten lupasin. Hieman kehitystä havaittavissa siisteydessä mikä on tietty aina plussaa. Nettekin pääsi treenaamaan nyt volttia kahdella avulla :)
 Sunnuntain treenit onkin nyt sitten peruttu, koska TLS esiintyy Jump In  nimisessä koko perheen tapahtumassa sunnuntaina. Tätä varten on kahdet treenit huomenna  ja ylihuomenna.

HUOM! TLS ei ota uusia jäseniä suoraan. Joukkueeseen pääsee karsintojen ja avoimien treenien kautta pari kertaa vuodessa ja tarpeen mukaan. Silloin on jo osattava kaikenlaista cheeriin kuuluvaa, joten laji aloitetaan yleensä c-mineistä mikäli olet mini-ikäinen :D
NYT on kuitenkin käynyt niin, että lajin suosio on kasvanut Porvoossa räjähdysmäisesti ja mini-joukkueet on täynnä toistaiseksi. Ilmoittautumisia otetaan kyllä vastaan ja mukaan pääsee sitä tahtia kun paikkoja vapautuu :)

Huomatkaa...meidän nimi on lisätty tuonne pienellä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti