Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 8. elokuuta 2013

Keep calm and smile big!

Eilen oli todella onnistuneet treenit! Aloitettiin kertaamalla huutoa ja joka kierroksella näytti paremmalta. Seuraavaksi tehtiin huudon jälkeen tulevia nostoja ja kaikilla ryhmillä onnistui nostot taas. Ja koska joukkue treenasi tehokkaasti, päästiin kaikkiin tavoitteisiin ja aikaa jäi myös treenata akroa puolisen tuntia. Akroa olikin kivaa päästä tekemään pitkästä aikaa ja akro kehittyykin jatkuvasti kaikilla. Janina oppi siltakaadon ja Netan arabivoltti sujuu jo paremmin! Maton tytöt keräsivät pois niin nopeasti, että jäi aikaa leikkiä vielä pikainen jäätelöannos. Todella onnistuneet treenit siis ja jäi kyllä mahtava fiilis. Tästä jatketaan siis sunnuntaina ja silloin treenataan tanssi :)

Upeaa tytöt!! <3

Ida

Janinan vaaka

Tildan vaaka


2 kommenttia:

  1. oisko sulla mitään vinkkejä, miten voisin harjoitella arabi flikkiä/volttia ? eikö se ole niin, että se alkaa kärrynpyörällä, mutta ilmassa jalat laitetaan yhteen ja maahan tullaan niin kuin voltissa...? se sujuu ihan hyvin, mutta minulla on ongelmia siinä alastulossa. tuun alas silleen että polvet menee koukkuun... kiitos jos autat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tavallaan lähtee niin kuin kärrärissä...Pyri pitkälle eteenpäin voimalla (käsiheitto) ja muodosta sun käsien väliin kolmio kun ne osuu maahan..niin, että peukalot osoittaa toisiaan ja etusormet melkein kohtaa...en osaa selittää paremmin..ois helpompi näyttää :D Mutta siis ettet vaan länttää niitä vierekkäin vaan käännät vähän toisiaan kohden sisäänpäin :D jalat yhteen ilmassa ja muista ojentaa kans nilkat. Sun kroppa ois jo kääntynyt tässä vaiheessa oikeastaan jo kylki/vatsa menosuuntaan. Muista tehdä hartiatyöntö, koska sillä sä kampeat itses ylös samalla vieden sun lantion ja jalat yli sen pisteen missä kädet on. Mun mielestä alastullessa kuuluukin mennä polvet vähän koukkueen kun pehmennät sitä alastuloa niillä ja alat hakea vauhtia esim. flikkiin. Muista rullata koko jalkapohja maahan. Tee vaikka niin, että treenailet ensin ihan vaan jännehyppyä sen arabialaisen perään eli suora hyppy vaan ylös ja kädet suorana kohti kattoa (nilkat ojennukseen). Ohjeita voi antaa vaikka kuinka paljon, mutta ei oikeastaan kannata ajatella liikaa :D Kannattaa kans kokeilla paikaltaan volttia ja flikkiä ennen kuin tekee juoksevaan, että on sitten niissäkin tekniikka oikein..

      Poista