Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

maanantai 5. elokuuta 2013

Kauden ekat treenit!

Sunnuntaina oli joukkueen syyskauden ensimmäiset treenit. Treenit sujui todella leppoisasti. Pistin loman aikana melkein koko ohjelman uusiksi ja mm. huuto muuttui kokonaan paitsi sanat ja tempo. Uusi huuto opittiin jo heti ensimmäisissä treeneissä, joten tästä on todella hyvä jatkaa. Huomenna olisi taas treenit ja kerrataan huutoa ja siirrytään treenaamaan uusia nostoja. Osa onkin jo kesän treeneissä ehtinyt kokeilla nostoja joten tuskin tuottaa sen suurempia ongelmia nekään :)
 Todella positiivista oli huomata ettei venyvyydet ole kadonneet loman aikana..melkeinpä päinvastoin. Stretsit mm. näyttää todella upeilta. Muistan vielä hyvin sen ajan kun stretsit oli meidän joukkueen heikkous :DD Myös uutta akroa on tullut kesän aikana...Nette tekee jo arabiflikkiflikkiä...ainakin..varmaan enemmänkin flikkejä ja muistaakseni myös flikkiflikkiä paikaltaan ja Tildakin tekee jo paikaltaan volttia. Muistankohan nyt ihan oikein, että Nettakin olisi treeneissä vetässyt arabivoltin.. :D
 Raffekin pääsi pitkästä aikaa uuteen kotiin, oltuaan koko kesän Tiian luona. Raffe siirtyi tällä kertaa Sonjalle. Sonja astuu näillä näkymin Claudian tilalle syyskisajoukkueeseen, koska Claudialta murtui käsi loman aikana eikä hän pysty treenata. Raffe voi nyt tsempata Sonjaa ja Sonja on muutenkin treenannut viime kaudella oikein ahkerasti ja flikkiä ollaan treenailtu kovasti. Yhdellä avulla menee ihan helposti jo ja kohta varmaan jo yksinkin :) Claudialle toivon pikaista paranemista ja paljon tsemppihaleja!! Nähdään toivottavasti pian treeneissä :)
 Treenien loppuun kuunneltiin myös uusi kisamusiikki. Omasta mielestä ainakin paljon parempi kuin edellinen ja sopii ohjelmaan paremmin ;)

Kultakarhun uusi urheilutoppi! :D

Uusi huuto näyttää tältä! :D

:DD hauskaa katsella näitä kuvia aina treenien jälkeen...tulee tällaisia yllätyksiä :D


Ia

Sonja ja Raffe



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti