Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

maanantai 26. elokuuta 2013

Yllärivieras :D

Sunnuntain treeneissä päästiin hieman etenemään ohjelmassa. Ensinnäkin teimme viimeisiin nostoihin hieman jatkoa ja kun saadaan ne vielä napsahtamaan kohdilleen niin todella hyvältä tulee näyttämään. Seuraavaksi mennään sitten nostoissa loppuun asti, jotta päästään kertaamaan mahd. pian loppupyrtsiä. Pidetään se muuten samana kuin kevätnäytöksessä, mutta tehdään siihen hieman jatkoa.
 Nostojen lisäksi kertasimme kaiken vanhan opitun ja teimme ohjelmaa alusta nostoihin ja tanssin loppuun eli oikeastaan puoleen väliin ja kaikki sujui erittäin hyvin. Siisteyttä tulee lisää joka treeneissä ja ensimmäiset nostotkin huudon jälkeen sujuu jo oikein mallikkaasti. Tavoitteena olisi nyt tällä viikolla saada vielä pyrtsi kasaan niin ollaan aikataulussa :) 
 Treenien loppuun teimme myös hieman akroa ja akron aikana salin nurkissa ilmeisesti pyöri hiiri :D Omasta mielestä hiiret on tosi suloisia, mutta osa tytöistä ei tykänneet vieraasta yhtä paljon :DD Hiiri ei enää pyöri salissa...näin ainakin kuulin, joten tiistaina voimme palata rauhallisin mielin :D

Lipunmyynti Syysmyrskyyn alkaa muuten ma 2.9 klo. 9.00 Lippupisteessä!!!! Kannattaa hankkia lippu ennakkoon, jotta pääsee varmasti hyvälle paikalle :)

Karla ja Raffe (Karla sai Raffen jo aiemmin, mutta unohdin taas kerran ottaa kuvan :D)

2 kommenttia: