Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Päästään telkkariin!!

Noniin.. Ihan ensiksi päivän treeneistä. Oli siis tavoitteena opetella tanssi kisaohjelmaan ja se suunnilleen opittiinkin. Mihinkään muuhun ei oikeastaan jäänytkään sitten aikaa :D Tanssissa on pari kohtaa, joihin teen vielä pienen muutoksen, koska en ollut aivan tyytyväinen lopputulokseen. Tytöt kyllä tanssivat hienosti, mutta koreografia ei toimi :S Yritin treeneissä hieman kuvailla videoita, kun meiltä pyydettiin hieman pidempää videopätkää, mutta materiaalia ei vielä ole riittävästi niin videota saa nyt hieman odotella. Tänään oli myös Raffepäivä ja Raffe lähtikin Liinan matkaan treenien päätteeksi. Liina on todella vahva pohja ja ottaa treenit tosissaan. Liina myös avustaa ja tsemppaa mielellään muita... esim. pikkusiskoaan Annaa. Liina on ollut mukana jo pitkään eikä ikinä laiskottele treeneissä. Lisäksi Liina on todella ystävällinen ja osaa ottaa muut huomioon. Liinan vahvuus cheerissä on varmasti nostot ja ilmeet :))

Sitten vähän extraa...
Ensinnäkin meillä on taas yksi esiintyminen ensi sunnuntaina Jump In nimisessä tapahtumassa Porvoon urheiluhallilla. Mennään esiintymään taas hieman pienemmällä porukalla ja tätä varten pidetään ylimääräiset treenit pe ja la. Info laitettu kaikille tekstiviestillä. Muistakaa tytöt ilmoittaa tiistaina viimeistään jos osallistutte. Esiintyminen on su klo 15.15 (paikalla oltava klo. 14.00) ja ylimääräiset treenit tätä varten pe 19-21 Kokonhalli ja la 11-13 Kokonhalli!!! :)))

Sitten toiseksi.. TLS pääsee telkkariin!! :D Eli kyseessä on Yle urheilun Urheiluruudun 50-vuotisjuhlakiertue, joka saapuu Porvooseen la 31.8. Meidät ja muitakin Porvoolaisia urheiluseuroja on pyydetty Lundin aukiolle klo. 11-14 esittelemään omaa lajia ja seuraa :) Myös meidän junnut ja sennut tulevat paikalle. Muutamaa onnekasta ja rohkeaa tullaan luultavasti myös haastattelemaan tapahtuman aikana. Laitan kaikille vielä lisää infoa tästä, kunhan ensin päästään tuon sunnuntain esiintymisen yli :)

Sitten meillä olisi vielä ensi  lauantaina seuran yhteistreenit, joka on siis kaikille avoin tapahtuma. Treeneissä pääsee viime vuotiseen tapaan tutustumaan lajiin ja seuraan ja tästä lisää infoa nettisivuilla



Liina ja Raffe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti