Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 17. tammikuuta 2013

Toiset treenit

Eilen oli uuden joukkueen toiset treenit yhdessä ja tällä kertaa oli koko joukkue koolla.
Treenit aloitettiin kertaamalla nimiä samalla lämpäten. Tähän sopi mainiosti eräs hyppyleikki. Leikin jälkeen tehtiin koordinaatio- sekä vartalonhallintaharjoitteita salin toiselta laidalta toiselle. Teimme myös hieman lihaskuntoa, nyt kun treeneissä ei tehdä kisaohjelmaa ja on vähän kevyemmät treenit. Pikavenyttelyn jälkeen venyteltiin vielä pareittain ja kolmen ryhmissä toukkarivenytykset. Avorivistössä nähtiin jo erittäin tiukkoja ja samanaikaisia tupla x- sekä tripla x hyppyjä, paritoukkareita ja toukkareita. Asenne oli jo aivan eri kuin edellisissä treeneissä. Varmuus alkaa huokua joukkueesta ;)
 Nostoja tehtiin treeneissä paljon. Aloitettiin lotuksilla ja normi libeillä. Näiden jälkeen käytiin läpi stretsit, vaa'at ja skorpparit. Lopuksi vielä "puolkierre"libet ja kaikki nostot tapahtui kuudella ryhmällä!! Upeaa! Treenien loppuun jäi vielä reippaasti aikaa, joten levitettiin kaksi mattoa ja tehtiin akroa. Loppuun kerettiin leikkiäkin ja leikiksi valikoitui jäätelöannos pitkästä aikaa.

Taas todella hyvät treenit takana ja olemme aikataulussa :D Tammi- helmikuu harjoitellaan kisaohjelmaan tulevia nostoja ja muita juttuja ja maaliskuussa aletaan kasaamaan ohjelmaa.
Seuraavan kerran treenataan sunnuntaina ja silloin tehdään paljon akroa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti