Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 10. tammikuuta 2013

Läksiäiset

Olipas kivaa viettää vielä kerran iltaa tyttöjen kanssa ennen uutta joukkuetta! Läksiäiset pidettiin Zentran tiloissa ja tilat oli tosi hyvät juuri tällaiseen. Ei otettu ihan kaikkia huoneita käyttöön ettei porukka hajaantuisi liikaa. Pelkästään aula ja monttu. Aloitettiin vapaalla hengailulla ja Super Cheer dvd:n katselulla. Koko joukkue haalittiin kasaan katsomaan meidän molempien kisojen suoritukset. Tuli paljon muistoja mieleen. Miten aika onkin kulunut näin äkkiä?! Seuraavaksi leikittii erästä tarinaleikkiä, jossa joukkue keksi tarinaa ja 5 tyttöä samalla esitti tarinan muille. Aiheina oli kisat ja halloween talo :D Aika mielenkiintoisia tarinoita ja tulkintoja :D Leikin jälkeen Pikku G sai uuden pysyvän kodin. Pikku G:n työt on nyt tehty ja pehmoeläin siirtyi viettämään vanhuuden päiviään Tiia T:n luokse. Tiia on käynyt ahkerasti treeneissä ja aina hyvällä mielellä. Tiia tsemppaa paljon myös muita ja on sellainen kaikkien kaveri. Tiia on varmasti tuonut paljon positiivista energiaa joukkueelle ja sitä on toisinaan todella tarvittu! Kiitos Tiia.
 Seuraavaksi jaettiin junnuihin siirtyville läksiäislahjat eli tekemäni rusetit, joista onkin ollut kuvia aiemmissa päivityksissä. Muistoksi koko kaudesta kaikki tytöt saivat vielä kausijulisteet kuten viime vuonna. Tänä vuonna julisteissa oli paljon tähtisumua ja unelmia ;)
 Lahjojen jälkeen sai taas oleilla vapaasti ja tytöt kirjoittivat toistensa julisteiden taakse tsemppilauseita ja terveisiä. Montussa tehtiin nostoja ja pelattiin pingistä ja aulassa herkuteltiin ja katsottiin leffaa (Anna palaa 5).
 Lopuksi kerättiin taas koko porukka kasaan ja otettiin viimeiset joukkuekuvat, leikittiin yksi leikki ja halailtiin...sekä ryhmässä että erikseen :D Siinä taisi useammalla nousta kyyneleet pintaan, mutta nyt on viralliset hyvästit jätetty ja voidaan keskittyä uusiin haasteisiin täysillä.
  Kiitokset vielä kerran koko joukkueelle. On ollut aivan mahtava vuosi ja ollaan myös selvitty monista koettelemuksista ja tultu vain vahvemmiksi. Olette jokaikinen mielettömän upeita tyttöjä ja mahtavia persoonia. Paljon tsemppiä tälle vuodelle ja koko loppuelämälle, mitä ikinä keksittekin tehdä!















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti