Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 23. huhtikuuta 2013

7, 8, 9, 10...eikun hetkinen... :D

Noniin. Tässä nyt TLS:n kuulumisia sunnuntailta ja tältä päivältä. Ollaan treenattu ahkerasti tanssia sekä huutoa. Näitä on nyt treenattu myös putkeen ja musiikkiin. Eli ollaan edistytty huolella. Nyt onkin enää n. kuukausi kevätnäytökseen eli kiirettä pitää! Kaikkien on nyt todella tsempattava ja keskityttävä eikä poissaoloja saa enää olla! Yritetään nyt saada kevätnäytökseen mahdollisimman paljon ohjelmaa valmiiksi, mutta voi olla ettei viimeisiä stuntteja saada vielä siihen mennessä ja se on hieman harmi, koska kyseessä on jouskarit ja ne olisi todella näyttävät. Mutta yritetään nyt tsempata kovasti, koska kaikki on vielä mahdollista!

Tänään meillä oli koko joukkue paikalla!! Osa oli kyllä hieman kipeänä, mutta paikalla silti :D

Ajattelin hieman hidastaa meidän musiikkia huomiseksi, koska se on ehkä hitusen verran liian nopea vaikka tytöt pysyvätkin aika hyvin jo tahdissa.

Raffe meni tänään Inkalle. Inka oppi viime keskiviikkona arabivoltin ja on muutenkin tsempannut kovasti. Esim. tanssi sujuu jo oikein kivasti ja Inkan iloinen asenne innostaa myös muita :))

Huomenna treenataan aivan normisti Näsin koululla ja siellä on yleensä ollut hyviä treenejä. Tarkoitus huomenna olisi käydä akropaikat ja laskut läpi. Se on aika simppeliä puuhaa joten päästään huomenna taatusti taas eteenpäin ohjelmassa :))

Pyöreät 30 000 kävijääkin on täyttynyt eli täytyy pistää taas arvonta käyntiin. Katsotaan sitä vaikka perjantaina!

Inka ja Raffe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti