Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Shortsit ja puvun sovitusta!

Eilisissä treeneissä oli vaikka mitä uutta :D Hain shortsit eilen Sportirosta ja samalla paljon uusia pomeja. Lisäksi sovitimme kisapuvun testikappaleita ja osa työtistä sai vielä hupparit, jotka muut oli saaneet jo viime kerralla. Puvuista tulee niin hienot! En jaksa odottaa valmiita kappaleita. Puvuissa on myös jotain hieman erilaista ;)

Itse treenit sujui todella hyvin. Pääsimme tavoitteeseemme, joka oli hieman nopeuttaa nostosarjaa. Lisäksi ehdimme kokeilla tanssin kuvioita ja kerrata huutoa. Viikon tavoitteemme on saada koko huutosarja valmiiksi ja nyt näyttää todella hyvältä :)

Ja nyt on päätetty uusi päivä joukkueillalle eli se on ensi viikon tiistaina Kevätkummun nuorisotalolla. Laitan tästä vielä viestiä ja tarkemmat infot :)


Liina

Janina ja Helmi

Iina



Amelia

Pinja, Alexandra, Nette ja Tilda



2 kommenttia:

  1. Oi että :) hyvä että saatiin lisää pomeja ! :D osa alkaa olla niin päivänsä nähneitä.. Ja että kaikille joukkueille riittää treeneihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä otin vaan sen verran mitä me tarvittiin kun en tiedä mitä muut tarvii.. Enkä ois kyllä saanut kannettuakaan enempää kun oli puvut, shortsilaatikko, treenikassi ja vielä pomikassi ja bussilla piti kulkea :D Meiltä puuttuu kyllä vielä yks pomi koska niitä ei ollut :/ Onkohan muilla ylimääräsiä kultavalkosia? Muuten pitää varmaan tilaa joku 10 lisää et saa just niit samoi :D

      Poista