Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

perjantai 26. huhtikuuta 2013

3 Janinaa, 14200, 26, 1

3 Janinaa on mitta minkä päässä tanssin eturivi on kisamaton reunasta :D
14200 on tilattujen kiinni silitettävien kristallien määrä :D
26 on tilattujen joukkue t-paitojen määrä (tilattiin ne meidän avustusrahoilla ja loppusummalla lähdetään varmaankin tlk:hon syyskauden puolella tai jotain muuta kivaa ;))
ja 1 on puuttuvien pomien lukumäärä, mutta sekin on nyt tilattu :D

Tulee aika kiire kevät taas kaiken muunkin saralta kuin ohjelman teon, mutta asia kerrallaan ja ohjelmasta en enää stressaa...Saadaan varmasti näyttävä kokonaisuus kevätnäytökseen ja tehdään se mitä on valmiina...ehkä tosiaan se koko ohjelma...ainakin jos näin hyvin jaksetaan tsempata kuin viime päivinä :))

Keskiviikon treeneissä lämpättiin parihipalla ja muilla pikkujutuilla. Sen jälkeen pikavenyttely ja parivenyttely. Huomaa kuinka nyt on alettu tsempata venyvyyksissäkin! Venyttelyn jälkeen lämpättiin kisahypyt ja niitä onkin tänä vuonna enemmän kuin aiemmin...on toukkaria, hurdleria ja vaikka mitä :D Hyppyjen jälkeen päästiin itse asiaan eli ohjelman tekoon. Kerrattiin tanssi pari kertaa ja hitaampaan musiikkiin se meni loistavasti! En kyllä hidastanut musiikkia kovinkaan paljoa..eroa ei oikeastaan edes huomaa kuunnellessa :) Akropaikkoja päästiin myös testailemaan ja akro onkin nyt sellaista kokeilemista, että ehtiikö juosta pois alta jne. :D Teimme koko ohjelmaa alusta tanssin kautta akroon ja koin pienen helpotuksen kun joka kierroksella kaikki vain onnistui! Todella mahtavaa! Ohjelma näyttää myös aika siistiltä! Tämä on senkin takia tosi hienoa, koska ollaan lähdetty tekemään aika kunnianhimoista kisaohjelmaa ja voin jo kertoa ettei vauhtia puutu ainakaan ollenkaan :D
Treenien loppuun teimme myös akrobatiaa tyttöjen toiveesta ja niiiiiin hienoa, että kaikki ovat niin innoissaan akrosta ja tahtovat oppia uutta :))

Tänään ajattelin käydä ostamassa uusien kylttien tarvikkeet ja rusettikankaat..Pitäähän tytöillä olla rusetit kevään edustustehtävissä ja vanhat kyltit eivät sovi huutoon ja ovat muutenkin jo aika riekaleina.

Tämmöistä siis nyt :D Laitan lupaamani arvonnan varmaankin pystyyn vielä tänään myöhemmin..
Sportiroon on muuten tulossa FSC tuotteita ja tiedossa olisi urheilutoppia, verkkaria ja t-paitaa!

Vielä yksi juttu...eli sunnuntaina pidetään vapputreenit niin hauskaa ja värikästä päälle!!! Otetaan pieni varaslähtö, koska vappuna meidän treenit on peruttu :(



Spagaatit on meidän tavoitteena tällä kaudella ja hyvin näyttää edistyvän

2 kommenttia:

  1. Voinks Mä Saada Ne Vanhat Kyltit ? Olis Kiva Saada Lisää muistoi FSC:eestä ? :DD T: Lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl mä varmaan säästän ne jos jossain tarvii pikasesti fsc kylttei niin on valmiina :D

      Poista