Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

torstai 18. huhtikuuta 2013

Parasta!

With my back against the wall
I stood tall, everything around me
Magically resolved, problem solved
Nothing I can see is standing in my way
Open gate to the future, yeah

WAU! Eilisissä treeneissä tehtiin kaikkea mahdollista ja vielä onnistuneesti! Treenit alkoi letkahipalla ja muulla pikku lämpällä. Jo lämpän aikana ilmassa oli jotain todella positiivista. Tiesin, että treeneistä tulisi hyvät. Lämpän jälkeen oli perus pikavenyttely ja venyttelyn jälkeen hypyt. Hypyt sujui hienosti ja tiukasti. Korkeutta on tullut reippaasti lisää ja kädet pysyy siististi paikoillaan. Sama päti myös jalanheittoihin.
 Huutoa päästiin treenaamaan pitkästä aikaa kunnolla ja se meni upeasti! Aina ei tarvitse onnistua, mutta epäonnistuneen nostonkin jälkeen tytöt jatkaa seuraaville paikoille ja tiukasti liikkeet loppuun asti :)
 Huudon jälkeen jatkettiin tanssilla ja kertailtiin edellisissä treeneissä opittua. Tanssi on aivan ihana! Tytöt tekee sen juuri sellaisella energialla kuin olin ajatellut ja ilmeistä paljon vielä extrapisteitä!! Ei menty tanssissa  eilen eteenpäin, mutta sunnuntaina olisi tarkoitus tehdä vielä yksi kasi ja mahdollisesti yksi hyppy tanssin perään niin sekin olisi sitten purkissa.
 Myös nostosarjaa päästiin treenaamaan ja nyt sekin toimii!! Treenattiin sitä vaakoihin asti ja enää pitää sunnuntaina treenata alastuloja. Ollaan ennenkin treenattu koko sarjaa putkeen, mutta muutettiin laskuja hieman niin täytyy opetella uudet laskut alastuloonkin.
 Mutta..Eiköhän tässä ala olla jo puolet ohjelmasta kasassa ja ensi viikollahan voitaisiin kokeilla jo putkeen joitakin osioita.. Nyt alkaa todella palaset loksahtaa kohdilleen ja kaikki stressi haihtuu pois :D Lisää eilisiä treenejä!! Treenien loppuun tehtiin muuten myös akroa. Ilmassa oli pakko olla jotain taikaa, koska avustin Inkalle volttia pari kertaa ja siirryin avustamaan flikkejä ja siltakaatoja. Yhtäkkiä selkäni takaa kuului riemun kiljahduksia ja huutoa. Inka ja Netta tekivät molemmat arabialaisen perään voltit! Tuosta noin vain :D On niissä hieman siistimistä vielä, mutta täytyy varmaan raivata ohjelmaan tilaa parille voltille lisää :D Myös Tilda teki aivan virallisesti yksin arabiflikkiä. Tildalla on aika mieletön ponnistusvoima ja en ihmettele ollenkaan jos Tildakin tekisi kisoissa volttia.. Myös flikit edistyy kokoajan ja siltakaadot. On hienoa, että tytöt ovat niin innoissaan akrobatiasta, koska mini-ikäisenä sitä on vain helpompi oppia ja taidot auttaa sitten jatkossa junnuissa ja sennuissa :)

Tähän loppuun voisin vielä hieman tunteilla ja kertoa kuinka kiitollinen todella olen näin upeasta joukkueesta! Joka vuosi TLS on aivan mahtava porukka ja vaikka tämä vuosi ei ole lähtenyt käyntiin aivan suunnitellusti (flunssaa yms.) niin nautin todella joukkueen valmentamisesta enkä valmentaisi missään muualla mielummin! Kaikkien vaikeuksien jälkeen onnistumiset tuntuu vain 1000 kertaa paremmilta ja tätä joukkuetta ei pysäytä mikään :D

Meillähän on muuten kohta taas arvonnan paikka...kävijälaskuri näyttää kohta pyöreitä kuten myös lukijat.. Ehkä jopa kaksi arvontaa siis tiedossa... Yksi lukijoiden ja yksi kävijöiden kesken :D

Sunnuntaina muuten treenaillaan taas Kokonhallilla ja matolla! Odotan taas innolla :))

( Kuten kuvista huomaatte..Osa tytöistä on alkanut treenata urheilutopilla, koska toistoja tehdessä tulee kuuma ja urheilutopissa on mukavampi treenata. Se on myös turvallinen treenivaruste, koska onhan löysästä t-paidasta hankalampi ottaa kiinni. Urheilutopista on tullut oikein hitti ja niitä voi tilata ainakin Sportirosta ja olisi tarkoitus pistää myyntiin myös FSC urheilutoppi ;) Jos tiedätte hyviä cheer tuote kauppoja, jotka toimittaa myös Suomeen asti niin saa linkata! Olen muutaman urheilutopin painanut itse ja ajattelin kuumemmilla ilmoilla itsekin valmentaa sellaisessa, koska akroa avustaessa tulee myös itselle kuuma)








Hyvä kuva siitä mitä valmentajan selän takana tapahtuu :D Olen siis tossa oikealla ja mitä tuolla taustallakin oikein tehdään?? :D


Tää biisi on meidän kisamusiikissakin ja on vaan todella hyvä cheer biisi :D Tai ainakin meidän jengi voi samaistua siihen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti