Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Iloisia uutisia! :)

Sain tänään tiedon, että Lääkärikeskus Aava on myöntänyt meidän joukkueelle 600€ avustusta!! Kiitos tästä kuuluu Tiian äidille. Saimme aiemmin jo ison avustuksen koko seuralle Neste Oililta ja tästä kuului kiitos Iisan äidille. On kivaa kun tyttöjen vanhemmatkin on niin aktiivisia ja ihan jo treenikuljetuksissakin :))
 Avustukset on todella toivottuja, koska ollaan vielä kuitenkin aika pieni seura ja vaikka rahatilanteemme on ihan hyvä niin on paljon asioita joita ei kuitenkaan ole mahdollista toteuttaa, koska halutaan pitää harrastus kaikille mahdollisena ja maksuja ei saisi kertyä liikaa. Tänä vuonna kisakustannukset on aika pienet, koska ei tarvitse yöpyä missään ja kisat on suht lähellä, mutta esim. retkiin ja muuhun toimintaan tarvitaan juuri tällaista tukea. Meidän on nyt yhdessä mietittävä mihin rahat käytämme, mutta varmasti on suuri hyöty koko porukalle!

http://www.laakarikeskusaava.fi/?gclid=CL3_xuGnr7YCFe52cAodNQkAYw
Sitten treeneistä hieman. Eli treenattiin edelleen nostosarjaa ja hieman vaakoja sen lisäksi. Sunnuntaina olisi tarkoitus tehdä koko nostosarja loppuun asti niin voitaisiin ensi viikolla aloittaa tanssin treenaus. Täytyy kyllä varmaan tehdä vielä pari muutosta nostoryhmiin...
 Treenien loppuun tehtiin akrobatiaa ja pienen akrolämpän jälkeen sai tehdä akroa vapaasti ja juoksin ympäri salia avustamassa minkä kerkesin. Flikit edistyy loistavaa vauhtia ja arabialaisten perään on saatu jo vaikka kuinka monta flikkiä ja volttia...tarralistaan oikein satoi tarroja :D Siltakaadotkin sujuu jo vähemmällä avustuksella. Akrossa on vain oltava kärsivällinen ja vaikka joskus tulisikin pientä takapakkia niin kyllä se siitä palautuu aina ennalleen omaa tahtia.
 Raffe meni Netelle, koska Nette on edistynyt flikissä paljon ja flikki menisi jo helposti yhdellä avulla ja airtrackillä tyttö tekee jo yksin flikkiä! Hienoa! Nette on myös todella vahva takari ja monesti olen huomannut miten tosissaan Nette tukee omaa nostoryhmäänsä ja on korvaamattoman tärkeä osa joukkoa! Mutta pitkästä aikaa unohdin ottaa kuvan, joten yritän sunnuntaida saada Netestä kuvan Raffen kanssa. Oli kai niin kiire lopettaa treenit kun meinasi mennä yliajalle :D

Mutta näihin iloisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa tältä päivältä ja sunnuntaihin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti