Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Viimehetken muutoksia..

Juu taas hieman kiirettä pitänyt kun kisatkin jo viikon päästä.. Ollaan treenattu ohjelmaa..tehty vielä muutoksia ja vähän on ollut ongelmiakin ja kisajoukkueen kokoonpano on laitettu tänään uusiksi. Roosa kisaa nyt Super Cheerissä. Roosa laitettiin tänään uudelle paikalleen ja heti ensimmäistä kokonaisuutta tehdessä kaikki sujui oikein hyvin ja nostot onnistui. Uskomatonta sillä vielä hetki sitten Roosa teki lähestulkoon ainoastaan takarin paikkaa ja nyt on siis kisoissa nostamassa :D Tänään olikin oikeastaan aika hyvät treenit ja TLS toimi jälleen hienosti :)) Kahdet treenit sekä kenraali ja olemme valmiina kisoihin ;)

Kenraali pidetään siis to klo 19.30 Kokonhallilla ja myös junnut näyttävät ohjelmansa siellä :)) Sinne siis kaikki kannustamaan! (TLS tulee paikalle jo klo 18.30 hiukset valmiina ja puku päällä)

Viime keskiviikon treeneissä jaettiin muuten Raffe taas ja tällä kertaa Raffe lähti Tildan mukaan. Tilda on loistava akrobatiassa, erittäin notkea ja tiukka. Tilda on määrätietoinen ja kehittynyt nopeasti lajissa :))

Helmiä venytetään :D


Netta 

Tilda ja Raffe

Ida ja Mirja

Roosa treenailee uutta nostopaikkaansa :)



Helmi ohjelman lopussa

Harvinaista kuvamateriaalia...Julia ja Alexandra :DD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti