Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 7. toukokuuta 2013

Ensiesiintyminen ;D

Sunnuntaina oli hyvät treenit. Siirryttiin nyt uusiin treeniaikoihin ja tästä elokuuhun asti on kaikki treenit Kokonhallilla eli enemmän mattoa!! :)) Jippii!!

Lämpättiin leikkimällä kalaverkkoa. Lämpän jälkeen oli tuttuun tapaan pikavenyttely sekä hypyt. Hyppyjen jälkeen päästiin itse asiaan eli ohjelmaan. Kerrattiin kaikki paikat matolla ja sen jälkeen tehtiin kaikki ohjelman osiot erikseen. Tämän jälkeen tehtiin vielä pieniä pätkiä ja lopuksi yhteensä kolme kokonaisuutta nostosarjan loppuun asti. Yksi näistä esitettiin meidän b-mineille kun he olivat ensin esittäneet kisaohjelmansa meille. Kokonaisuudet sujui jo todella kivasti ja b-minien eli Sunbeamsien ohjelma näyttää todella kivalta ja lähdetään kyllä ylpeänä kisoihin kannustamaan :))

Kun keskittyy treeneissä niin jää aikaa kaikenlaiselle muulle kivalle ja ennen akrobatiaa leikittiinkin kuumaa perunaa ja loppuaika sujuikin sitten akroillessa.

Raffe pääsi tällä kertaa Anilalle. Anila on hienosti tsempannut flikissä ja avusti treeneissä patjojen laittamisessa ja siivouksessa. Anila treenailee kovasti myös vapaa-ajalla mm. trampalla ja hyppyihin alkaakin jo tulla korkeutta. Tyttö on myös venytellyt ahkerasti ja tulokset on selkeitä :))

Tänään meillä on tiedossa joukkuepiknik Kaupunginpuistossa. Aika moni on nyt kuumeessa, mutta mennään silti. Treenit meillä on peruttu tänään ja huomenna, koska Kokonhallissa taisi olla jotain häppeninkiä..? Käytetään siis aika kuitenkin hyödyksi ja herkutellaan ja stunttaillaan ulkosalla.

Anila ja Raffe

Sää tänään Porvoossa piknikin aikaan :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti