Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

perjantai 24. toukokuuta 2013

Viimeiset treenit ennen kevätnäytöstä!

Nyt on sitten kaikki voitavamme tehty ja suht rauhallisin mielin voidaan kyllä mennä tiistaina kevätnäytökseen :D Olisihan sitä pyrtsiä ja nostoja voinut vielä vähän treenata, mutta toivotaan, että menee ja siististi :D Hienosti on kyllä joukkue jaksanut rutistaa ohjelman tähän asti kasaan!! <3

Lämpättiin keskiviikkona akroviestillä ja venyvyydet oli todella mallikkaita! Paljon plussia koko joukkueelle. Kokojoukkue spagaatit saattaa todella onnistua. Ne on siis ollut meillä tän kevään haasteena. Melkein kokojoukkue jouskaritkin löytyy jo :o Jouskareista puheenollen, ei saatu lisättyä enää niitä kevätnäytösohjelmaan vaikka meidän kaikki 7 nousijaa kyllä venyvät niihin. Aika vain loppui kesken ja musiikkia on vähän lyhennettävä. Mutta kisoissa nähdään kyllä nekin varmasti ja enempi akroakin. Mm. Karla teki eilen yksin flikkiä eli taas uusi flikki meidän joukkueelle! Myös Tilda pitkään kestäneen mindblockin jälkeen uskaltautui tekemään flikkiä ja sitten jopa arabiflikkiä. Niin helpotus.. Tilda varmasti osaisi flikkiflikinkin, mutta treenataan sitä ja ehkä volttiakin sitten kisoihin. Helmillä on nyt ollut treenikielto kaksi viikkoa niin Helminkin akroa vähän helpotetaan ettei oteta turhia riskejä. Pyrtsiä päästiin vihdoin tekemään myös Helmin kanssa toissa treeneissä ja onneksi sekin menee :))

 Treenien loppuun ehdittiin hieman akroilla ja sen jälkeen osa jäi katsomaan vielä junnujen kisaohjelman.

Itsekin odotan jo syksyn kisoja innolla ja mielessä on monta kivaa pikkumuutosta meidän ohjelmaan. Onneksi kevätnäytös on kohta ohi ja voidaan taas ottaa hieman rennommin. Tämä loppukevät on ollut aikamoista kiiruhtamista suuntaan ja toiseen ja vieläkin olisi kauheasti hommia esim. TLS:n puvut :D Mutta kyllä se tästä...asia kerrallaan..

Eilen oli vielä MayMadness kenraali ja kävin katsomassa b-minien ja junnujen ohjelmat. Ohjelmat on todella hienot ja lähdetään kyllä taas ylepinä kannustamaan kisoihin. MayMadness kilpailuihin meitä lähteekin melkein koko joukkue :)) Todella paljon tsemppiä ihan kaikille kisaaville!! Puhtaita ohjelmia on aina kivointa katsoa :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti