Pink Arrow, Bow Tie Hearts Blinking, Letter T

tiistai 14. toukokuuta 2013

Minipäivät ja sunnuntain treenit :))

Minipäiville meitä lähti lauantaina siis sittenkin vain 18 kun kolme tytöistä oli todella kipeinä :( Mutta hauska retki oli silti. Mentiin Järvenpäähän ja takaisin bussilla yhdessä meidän seuran muiden minien kanssa. Minipäivillä tuttuun tapaan leikittiin, treenattiin, askarreltiin ja päästiin tutustumaan muihin mineihin. Porukka jaettiin pienempiin ryhmiin ja vuorollaan ryhmät kiersivät eri pisteitä. Tunnin mittaisen ruokatauon vietimme ulkona ja loput ajasta kanveesilla akroillessa. Oli todella lämmin päivä! Takaisin tullessa alkoikin jo väsymys näkyä :D Hauska yhteensattuma oli kun minä ja Ronja (toinen mukana ollut valkku) oltiin puettu sattumalta samanlaiset paidat ja mustat housut päälle. Ei ollut kyseessä mikään meidän seuran yleinen valkkulook :D

Eilisissä treeneissä meiltä puuttui paljon tyttöjä :/ ja oli vieläpä paljon ilmoittamattomia poissaoloja mikä tietenkin oli pieni ongelma, koska vedin sitten treenit täysin hatusta. Ei tehty mitään mitä olin suunnitellut, mutta ajattelin käyttää ajan hyödyksi ja siistittiin paljon ohjelmaa ja lopuksi teimme aika paljon akrobatiaa ja saatiinkin paljon uutta opittua :)) Kaikkein suurin ylläri  oli Mirja, joka teki yksin siltakaadon. Kovasti tyttö onkin sitä treenannut ja kotonakin trampalla. Tästä hyvästä Raffe lähtikin Mirjan matkaan treenien päätteeksi. Mirja on muutenkin nyt tsempannut kovasti ja käynyt ahkerasti treeneissä :)) Hienoa!!

Tänään on pakko muistaa laulaa tsemppilaulu, koska se on nyt vähän jäänyt :D Tänään meiltä taitaa puuttua melkein kaikki takarit treeneistä, koska on uuteen kouluun tutustuminen, mutta ollaan silti tehokkaita ja voidaan taas keskittyä akroonkin enemmän :)

Linja-autossa on tunnelmaa..


"Marika ota musta kuva"




Painijapojat vähän hymyilytti :D


















Taskut oli kuulemma vaikeita :D Aika harvoin niitä kyllä treeneissä tehdään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti